Fostul tenismen Victor Hănescu tânjește după copiii lui! E tătic de weekend după divorț

Publicat: 01/11/2018 | 08:24

Fostul tenismen Victor Hănescu le duce dorul și tânjește după copiii lui, după ce finalul lunii iulie, a anunțat că a divorțat de soția lui. Victor și Andreea au împreună doi băieți și nimeni nu prevedea vreo posibilă despărțire familial lor. Dar s-a întâmplat, într-un mod elegant și fără scandal.

Decizia de a divorţa nu a fost uşoară, însă focusul nostru rămâne pe menţinerea unui mediu armonios pentru copiii noştri şi de a le oferi iubirea şi sprijinul pe care l-au avut şi până acum. Ne dorim binele unul altuia şi vom rămâne dedicaţi creşterii copiilor noştri”, a anunţat, în iulie, Victor Hănescu.

Victor Hănescu îți iubește foarte mult băieții și încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de ei. Potrivit imaginilor realizate de Click! în weekendul trecut, Victor a ieșit la plimbare cu copiii prin Bucureşti. Pentru că cel mare nu i se dezlipea din braţe, Victor i-a avut ca ajutoare pe părinţi, care s-au ocupat de cel mic, aflat în căruţ.

Victor Hănescu s-a retras din activitate în 2016. În cei 16 ani de activitate profesionistă, el a câştigat un titlu ATP, la Gstaad, în 2008, şi a obţinut două trofee în circuitul de dublu. A făcut parte din echipa de Cupa Davis a României timp de peste 10 ani, fiind autorul punctului decisiv contra echipei Belarus, care a adus calificarea istorică a României în sferturile de finală ale Grupei Mondiale, din 2005. A câştigat din tenis suma de 4,3 milioane de dolari, iar acum conduce propria Academie de Tenis, în Bucureşti.

Dupa 17 ani de tenis profesionist, dintre care 10 în Top 100 ATP, Victor Hănescu a trecut la o nouă provocare: proiectul Academia Victor Hanescu (AVH), născut din dorinţa de a transmite mai departe cunoştintele şi experienţa acumulată în cariera de sportiv de performanţă. Astfel, Victor Hănescu organizează pentru copiii din toată lumea tabere speciale de pregătire, cea de a patra ediţie a „Train Like a Pro” urmând să se dispute în luna august, la Târgu Jiu.

Citește și...