Fotbalist, bătut cu bestialitate: ”Sângele de pe faţă mi-a …” Motivul este uluitor

Publicat: 02/12/2017 | 16:01
Fotbalist, bătut cu bestialitate: ”Sângele de pe faţă mi-a …” Motivul este uluitor

Un fotbalist care a fost pregătit de Mircea Lucescu, pe când tehnicianul român era la Şahtior Doneţk, a fost bătut crunt într-o parcare. 

Denis Terentyev a fost bătut cu bestialitate chiar în parcarea unde îşi parcase recent maşina. Acesta a fost prins de doi bărbaţi şi snopit în bătaie, pentru simplul fapt că le-a ocupat locul de parcare.

Jucătorul era încă în vehicul, când a observat că cineva îi face semn să coboare geamul. Nu a stat pe gânduri şi a făcut ce trebuia, moment în care acesta a primit multe lovituri, până când a leşinat. Acesta s-a ales cu nasul spart şi s-a trezit chiar într-o baltă de sânge, potrivit evz.ro.

„Tot ce îmi mai amintesc este că voiam să ajung cât mai repede acasă. Nu mai ştiu nimic din ce a urmat. Din unghiul în care stăteam am văzut că nu era singur (n.r. agresorul). M-am trezit în maşină, după 10 minute. Sângele de pe faţă mi-a speriat familia, dar nu şi pe mine. Sper că acel bărbat care m-a lovit are un salariu pentru că o să-i cer despăgubiri! Nu vreau să mai spun nimic altceva”, a scris fotbalistul pe o reţea de socializare.

Citește și...