Focar de coronavirus în Liga 2! Cinci fotbaliști de la Petrolul, depistați pozitiv. Ce se întâmplă cu meciurile „lupilor”

Publicat: 02/07/2020 | 14:17
Focar de coronavirus în Liga 2! Cinci fotbaliști de la Petrolul, depistați pozitiv. Ce se întâmplă cu meciurile „lupilor”

Cinci fotbaliști legitimați la Petrolul Ploiești, formație care activează în Liga 2, au fost depistați pozitiv cu coronavirus. În aceste condiții, partidele din play-off pe care ar fi trebuit să le dispute în următoarele zile au fost amânate.

VEZI AICI: CORONAVIRUS 2 IULIE. NUMĂRUL DE NOI INFECTĂRI CREȘTE DRAMATIC. 450 DE CAZURI ÎN 24 DE ORE

Sâmbătă, Petrolul ar fi trebuit să dispute un meci cu UTA, dar FRF a pus stop tuturor partidelor echipei din Ploiești.

Suntem surprinși de aceste rezultate. Este al patrulea set de teste pe care îl facem. Primele 3 au ieșit complet negative, ultimele le-am făcut în urmă cu o săptămână.

Astăzi au fost recoltate din nou probe pentru o nouă testare și așteptăm rezultatele chiar în cursul serii de astăzi. Sper ca toate să iasă finalmente negativ fiindcă au mai fost cazuri cu rezultate eronate. Deocamdată, toată lumea a plecat în izolare”, a spus Laurențiu Bulata, medicul echipei Petrolul.

Petrolul a primit vestea că cinci fotbaliști sunt infectați cu coronavirus la finalul antrenamentului de joi. Autoritățile au început acheta epidemiologică. Jucătorii în cauză, printre care Younes Hamza, vor repeta testele în această seară.

Citește și:  China, avertisment îngrijorător în criza coronaviusului: ”Există riscul unui al doilea val al infecțiilor cu COVID-19”

Coronavirus în Liga 2. “Lotul intră în izolare 14 zile, jucătorii internați!”

Pe marginea acestui subiect, Bogdan Nica, șeful DSP Prahova, a declarat: “Testele au fost făcute la un laborator acreditat. E o anchetă mai complexă, fiindcă trebuie să indentificăm contacții nu doar din lot, ci și la nivel de club și familii. Vineri, probabil, vom avea tabloul concret.

Cert este că cei 5 jucători vor fi internați la Spitalul din Câmpina, iar restul lotului intră în izolare pentru 14 zile. La testele anterioare au ieșit cu toții negativ, prin urmare cineva din club a adus virusul recent în grup. Din păcate, toată lumea s-a relaxat și ajungem la astfel de situații complicate”.