FOTO. Carmen Brumă, apariție sexy în lenjerie intimă

Publicat: 15/02/2019 | 15:09

Într-un cadru elegant oferit de Castelul din inima Bucureștiului, Carmen Brumă a acceptat provocarea revistei Ghidul Miresei de a se lăsa fotografiată în lenjerie intimă pentru viitoarele mirese. Ședința foto a avut loc după ce în urmă cu un an de zile a îmbrăcat rochia de mireasă într-un pictorial pentru aceeași revistă.

„Trebuie să arăți bine și după ce dai jos rochia de mireasă…”, a spus Carmen în timpul ședinței foto, oferind și soluții prin programele sale de slăbit.

A fost o experiență foarte placută și reușită din punctul meu de vedere, așa cum este orice ședință foto pe care o faci cu o echipă profesionistă, cu care stabilești de la bun început un concept și niște limite. Acest pictorial este un preambul al următorului meu program care sper că va fi lansat în primăvară și care se adresează femeilor ce vor să arate bine și atunci când își dau rochia jos și se îmbracă în costum de baie sau lenjerie intimă„, a mărturisit Carmen Brumă în interviul acordat publicației ce va fi lansată în cadrul târgului de nunți Ghidul Miresei.

Carmen Brumă va fi prezentă în perioada 22- 24 februarie la Târgul Ghidul Miresei, cel mai mare târg de nunți ce va avea loc la Romexpo. Legătura dintre vedetă și mirese este programul de slăbit ce a fost lansat în urmă cu un an în cadrul târgului de nunți.

„Intră în rochia de mireasă by Carmen Brumă” este programul de slăbit pe care l-am lansat exact anul trecut la Târgul Ghidul Miresei și care s-a bucurat de un succes extraordinar atât în rândul viitoarelor mirese cât și al altor persoane ( femei sau bărbați) interesate să dea jos niște kilograme pentru un eveniment important din viața lor. Programul cuprinde 8 săptămâni de regim alimentar cu trei mese și o gustare, indicații, reguli generale, rețete. Se comandă pe www.carmen-bruma.ro, se achită 35 ron,  cu cardul sau cash la poștă și se primește pe mail. În momentul achiziționării primești și dreptul de a face parte dintr-un grup restrâns de facebook unde interacționezi cu mine și cu alte persoane care urmează dieta și primești sfaturi personalizate„, a mai spus Carmen Brumă.

Întrebată cum reușește să facă față tentațiilor, Carmen Brumă a mărturisit că nu renunță la ele, ci doar le programează. „Fac față tentațiilor programându-le! Nu vreau să exclud cu desăvârșire și pe termen foarte lung alimentele care îmi plac. Pot în schimb să le mănânc în anumite zile, în cantități și la ore potrivite. Îmi plac soluțiile realiste, moderate care nu exclud micile plăceri ale vieții și care au șanse să devină un stil de viață”, a mai spus Carmen Brumă.

Citește și...