FOTO. Câte rochii a schimbat Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, în ziua nunții lui Valentin, fiul boss-ului PSD

Publicat: 27/08/2018 | 11:09

Fiul lui Liviu Dragnea s-a căsătorit, duminică, la capela Palatului Snagov cu Gina Alexandra Tătulescu. Fosta participantă la Miss Universe România a arătat fabulos la cununia civilă, unde a optat pentru o rochie turcoaz, apreciată de toți invitații. O prezență remarcată de toți cei prezenți a fost cea a Irinei Tănase, iubita boss-ului PSD.

Aceasta a schimbat nu mai puțin de trei rochii în ziua nunții lui Valentin Dragnea. La cununia civilă, Irina a optat pentru o rochie de culoare bleumarin. CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ NORA LUI LIVIU DRAGNEA ÎN ROCHIE DE MIREASĂ! PRIMELE IMAGINI DE LA NUNTA LUI VALENTIN

Irina Tănase, la cununia civilă

La cununia religioasă, iubita lui Liviu Dragnea a purtat o rochie în două culori, negru și roz. Irina a fost și domnișoară de onoare.

Irina Tănase, la cununia religioasă

În fine, la petrecerea care s-a desfășurat la Palatul Snagov, Irina Tănase s-a prezentat cu o rochie lungă, de culoare verde.

Irina Tănase, la petrecerea de la Palatul Snagov

Iubita lui Dragnea, rochie în ton cu a miresei

Sacou grena, pantaloni, maron, deschis. O cămașă alba și cravat ușor vișinie. Zâmbet pe față, în timp ce ”copiii” semnau în registrul primăreiei generale a Capitalei, sub privirile Gabrielei Firea. Așa a fost îmbrăcat Liviu Dragnea, care a avut-o în dreapta pe tânăra lui iubită, Irina Tănase. Aceasta a ales o rochie lungă, elegantă, bleumarin, în ton cu rochia miresei. CITEȘTE ȘI: FIUL LUI LIVIU DRAGNEA SE CĂSĂTOREȘTE AZI! CANCAN.RO TRANSMITE LIVE IMAGINI DE LA CEL MAI AȘTEPTAT EVENIMENT

Citește și...