FOTO| Cum arată pardoseala din casa de 300.000 de euro a lui Dorian Popa

Autor: A. D.
Publicat: 25/03/2020 | 19:11

Acum ceva timp, Dorian Popa a demarat unul dintre cele mai importante proiecte din viața sa. Artistul și-a dorit foarte mult să reușească să își construiască o casă așa cum a visat. A muncit ani de zile pentru a-și îndeplini una dintre cele mai mari dorințe.

Construcția casei a durat destul de mult timp, asta pentru că Dorian a vrut ca totul să fie perfect, până la ultimul detaliu. Cântărețul a supravegheat personal întreaga lucrare și nu s-a lăsat până când și cel mai mic lucru a fost aliniat la locul lui. (CITEȘTE ȘI: CE A AJUNS SĂ FACĂ DORIAN POPA ÎN TIMPUL PANDEMIEI DE CORONAVIRUS. IMAGINI INCREDIBILE. DOAR 1 % DIN OAMENII DIN BUCUREȘTI FAC ASTA ÎN TIMPUL SITUAȚIEI SE URGENȚĂ)

Dorian Popa are una dintre cele mai scumpe case din show-biz. Întreg decorul și mobila au fost alese de către el. Casa este una impunătoare, cu o structură de trei etaje. Dorian a știut de la început exact cum vrea să arate produsul final și s-a implicat mult în întreg procesul. Cântărețul a ales câteva element definitorii pentru amenajarea ei: culoare generală a interiorului este un alb imaculat, în loc de lustre a ales să pună neoane colorate: albastre şi roşii, iar piesa centrală este un televizor uriaș. (VEZI ȘI: „DORIAN ESTE UN..” CE A SPUS EVA MĂRUȚĂ DESPRE DORIAN POPA. ANDRA ȘI CĂTĂLIN AU CREZUT CĂ NU AUD BINE CE A PUTUT SĂ ZICĂ FETIȚA LOR)

Pentru a realiza casa visurilor sale Dorian Popa a fost nevoit să facă o investiție serioasă, de aproximativ 300.000 de euro. „Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor şi 600 de metri pătraţi are terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje. Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!”, a declarat Dorian, într-un interviu la Pro FM.

Design minimalist, alb imaculat

Dorian Popa împărtășește cu fanii majoritatea lucrurilor din viața sa. Artistul i-a ținut la curent chiar și cu lucrările la casa lui. Recent, a prezentat pe rețelele de socializare cum arată varianta aproape finală a locuinței din Domești. Artistul a optat pentru un design minimalist, simplu. A mers pe o singură culoare centrală: pereţi albi, mobilier alb, uşi albe, draperii albe, pardoseală albă. (Vezi imagini în Galeria Foto).

Dorian Popa, probleme cu casa din cauza muncitorilor

Ridicarea noii case nu a fost deloc o misiune simplă pentru celebrul artist, care s-a lovit de mai multe probleme pe parcurs. Unul dintre lucrurile care l-au împiedicat să își vadă visul realizat mai repede a fost neseriozitate muncitorilor pe care i-a angaja. Aceștia au încasat banii pentru lucrare și au dispărut.

Citește și...