FOTO / Cum arată Vulpița de la Acces Direct, după ce a renunțat să mai fie vedetă la Antena 1. S-a întors în Blăgești și…

Autor:
Publicat: 17/07/2020 | 09:51
FOTO / Cum arată Vulpița de la Acces Direct, după ce a renunțat să mai fie vedetă la Antena 1. S-a întors în Blăgești și…

După mai bine de 6 luni petrecute în Capitală, Vulpița de la Acces Direct s-a reîntors în Blăgești și acum se ocupă așa cum poate ea mai bine, de fetița sa, Maria. Dacă la Antena 1 era o adevărată divă, întoarcerea la origini a cam schimbat-o puțin pe Veronica Stegaru. 

Săptămâna trecută, Vulpița le dădea fanilor săi cea mai tristă veste. Veronica Stegaru a decis să-l părăsească pe Viorel și să se întoarcă la fiica ei, în Blăgești, în timp ce soțul său a rămas în continuare în București.

Vulpița de la Acces Direct, schimbată complet după întoarcerea în Blăgești

Așa cum vă spuneam, Vulpița de la Acces Direct era o divă în adevăratul sens al cuvântului. Veronica Stegaru avea rochii frumoase, colorate și moderne, unghiile făcute, gene false, pantofi cu toc și o altă atitudine, de doamnă de București.

Întoarcerea în Blăgești a transformat-o pe Vulpița în femeia simplă care era înainte de participarea la Acces Direct, dar și într-o mămică mai responsabilă. Pe contul său de Instagram, Veronica postează numeroase fotografii cu ea și fiica sa, Maria, alături de descrieri emoționante.

Ce salariu colosal încasa Vulpița, la Acces Direct

Surse apropiate producției „Acces Direct” au povestit în presă motivul pentru care s-a ajuns la un sfârșit, după o colaborare de șase luni zilnic.

„Au luat doi oameni de la țară, care nu au avut niciodată nimic, și le-a pus la picioare o lume opulentă. Apartament de lux, mașină cu șofer. Le-a explicat cât de iubiți sunt de public, ce mari vedete au ajuns ei. Iar din acel moment, nici Vulpița și nici Viorel nu au mai fost la fel. Ea s-a schimbat mult, a început să se simtă ca o vedetă, să aibă pretenții de vedetă. Oamenii aceștia au ajuns să se creadă staruri internaționale.

Lucru care a început să îi deranjeze pe producătorii emisiunii, pentru că erau obișnuiți ca cei doi soți să nu iasă din cuvântul lor”, a mărturisit o sursă de încredere pentru Impact.ro. De asemenea, anumite surse au declarat, de-a lungul timpului, că Vulpița și Viorel primeau suma de 100 de euro pe ediție.