FOTO. Cum s-a îmbrăcat Anamaria Prodan la ziua de naștere a Denisei Nechifor. A ales un costum mulat care…

Publicat: 10/03/2019 | 11:41

Denisa Nechifor a împlinit 35 de ani și a organizat o petrecere de nota 10 într-unul dintre cele mai selecte cluburi de noapte din Capitală. De la eveniment nu avea cum să lipsească Anamaria Prodan, foarte bună prietenă cu sărbătorita.

Sexy-impresara a atras privirile tuturor la petrecere. A optat pentru un costum mulat, care i-a scos în evidență formele apetisante. Logic, Anamaria Prodan a urcat și câteva fotografii pe contul personal de socializare. Într-un timp foarte scurt, pozele au strând mii de aprecieri.

Denisa Nechifor este fosta prietenă a lui Adrian Cristea, fotbalist pe care Anamaria Prodan l-a reprezentat în trecut. Cele două sunt bune prietene și ies, constant, împreună în oraș. Ambele adoră să se distreze.

Anamaria Prodan are trei copii

Anamaria Prodan Reghecampf (n.: 17 decembrie 1972) este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008.

Citește și...