FOTO EXCLUSIV! Surpriză în showbiz-ul din România. A devenit tată, iar acum face primele declarații: „Credeam că o să fie greu cu doi copii, dar nu este”

Publicat: 28/03/2018 | 14:23

Dan Deneș, colegul lui Tudor Ionescu din trupa ”Fly Project”, nu își mai încape în piele de fericire de când a devenit tată de băiețel. Artistul a vorbit pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, despre bucuria pe care o trăiește de când familia lui s-a mărit.(CITEȘTE ȘI: CÂTE KILOGRAME A LUAT ÎN TIMPUL SARCINII RALUCA DENEŞ)

În urmă cu aproximativ o lună, Dan Deneș, componentul trupei ”Fly Project, a primit cel mai frumos cadou din partea soției. Raluca, partenera artistului, a adus pe lume primul băiețel al cuplului. De când familia lor s-a mărit, colegul lui Tudor Ionescu nu-și mai încape în piele de bucurie și nu ratează niciun moment să se mândrească cu băiețelul lui, Andrei.(NU RATA, AICI: AM AFLAT TOTUL DESPRE BAIETII DE LA FLY PROJECT)

Recent, Dan Deneș, a povestit reporterilor CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, momentele pline de emoție pe care le trăiește.(CITEȘTE ȘI: FLY PROJECT ŞI AXINTE, SCANDAL MARE PE BANI: „NU SUNTEM ÎN EVUL MEDIU SĂ TE BAT!”)

“Credeam că o să fie greu cu doi copii, dar nu este. Deocamdată facem față foarte bine, Andrei este cuminte, doarme nopțile, Nicole îl iubește și îi dăm toată atenția ca să nu se simta neglijată. E un sentiment altfel. Nu îl simt decât cei care trec prin asta, înainte de a avea copii, ascultam alți părinti cam dezinteresat, acum când văd alți copii cum râd, cum se joacă ma uit altfel, cu drag. Avem și ajutoare că să mai si evadăm din rutina de părinți, o bonă si mama Ralucăi. Ea are deja experiența primului copil și se implică 100% în creșterea lui Andrei, mie mi-a rămas să mă ocup de Nicole în timpul pe care îl am”, a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Dan Deneș, colegul lui Tudor Ionescu de la Fly Project.(CITEȘTE ȘI: TUDOR DE LA FLY PROJECT A SLĂBIT 10 KG ÎNTR-O SINGURĂ LUNĂ: ”PIESĂ MĂ FAC!”)

Dan Deneș s-a născut pe data de 4 martie 1974, în oraşul Petroşani. Celebrul bărbat trăiește, de aproximativ opt ani, o frumoasă poveste de dragoste alături de Raluca, soția sa. Dan și Raluca și-au oficializat relația în anul 2014, atunci când cei doi au spus: un DA hotărât în fața ofițerului Stării Civile.(CITEȘTE ȘI: UN MEMBRU AL TRUPEI FLY PROJECT, JEFUIT INTR-UN CLUB BUCURESTEAN)

Citește și...