FOTO. Marcel Toader, probleme cu inima. Medicii i-au recomandat să se opereze urgent

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 12/07/2018 | 11:40

Marcel Toader a trecut prin momente dificile. A ajuns la spital, iar medicii i-au recomandat o intervenție la inimă. A trecut mai uşor datorită tot unei femei, care i-a alinat suferinţa şi a stat lângă patul lui ca să se asigure că e în regulă toată noaptea.

Există o femeie care e liantul tuturor oamenilor cu care petrec timp. Este liantul lucrurilor bune care se întâmplă în jurul meu. Este o femeie extraordinară. Lizeta (nr. avocată) a stat lângă mine cât am stat internat, fără să-i cer, a stat lângă mine toată noaptea. Mi-a adus apă la pat„, a povestit Marcel Toader.

Iubirile lui Marcel Toader

Prima soţie a fost o franţuzoaică. A urmat tenismena Cătălina Cristea, iubire care a durat aproape un an și jumătate. Marcel Toader s-a combinat cu Anamaria Ferentz, pe care a luat-o apoi de nevastă. Au divorțat, cântăreața acuzându-l de violență fizică și verbal. Marcel s-a recăsătorit la scurt timp cu Diana Ghenu, cu 23 de ani mai mică decât el, fiica primarului din Berceni.

A urmat Gabriela Cristea, în 2008, cei doi separându-se în 2013. Iar în urmă cu trei luni, Marcel Toader a pus punct şi relaţiei cu Maria Constantin. A ieșit scandal mare la tv, fiecare acuzându-se de infidelitate.

Citește și...