FOTO: Marijana Veljovic e cea mai SEXY arbitră de la Australian Open!

Autor: Sabin P.
Publicat: 28/01/2020 | 12:23

Arbitra Marijana Veljovic a „furat” show-ul partidei dintre Tennys Sandgren și Roger Federer, stârnind curiozitatea fanilor de pretutindeni. Sârboaica devine din ce în ce mai cunoscută, mai ales după câteva operații estetice ce o plasează ca fiind cea mai sexy arbitră din tenisul profesionist.

Accesează pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză sportivă și pronosticuri din România!

În mod normal, când Roger Federer intră pe teren, toată atenția e atrasă asupra sa. Azi dimineață, în disputa din sferturile de finală cu americanul Tennys Sandgren, fanii s-au concentrat pe „look-ul” arbitrei de scaun, Marijana Veljovic. Pur și simplu spectatorii nu și-au putut lua ochii de la frumoasa sârboaică. Până și tenismena canadiană Eugenie Bouchard a făcut un comentariu interesant pe contul său de Twitter. Dar, nu doar „Genie” a avut o opinie despre acest subiect, multe alte persoane întrebându-se pe rețelele de socializare cine este acest arbitru de scaun?

Marijana Veljovic e arbitru cu acte în regulă din 2015 și a fost deja implicată la multe partide de top din tenisul profesionist, atât masculin, cât și feminin. În 2018, sârboaica a arbitrat finala de la Australian Open dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki. Apoi, în 2019 s-a aflat în locul celei mai mari performanțe din cariera româncei, titlul câștigat la Wimbledon împotriva Serenei Williams. Tot în sezonul trecut, Veljovic a oficiat finala Fed Cup, câștigată de Franța în fața Australiei.

În 2018, Marijana Veljovic a vorbit cu cei de la ITF într-un material în care susține că încearcă să aducă mai multe femei – arbitru în tenisul profesionist.

 

Citește și...