FOTO. Primele imagini de la petrecerea de botez organizată de Betty Salam și Cătălin Vișănescu, în cinstea fiului lor, Matthias Ștefan

Publicat: 10/03/2019 | 09:31

Betty Stoian și Cătălin Vișănescu și-au botezat, sâmbătă, fiul, pe Matthias Ștefan în cadrul unei ceremonii religioase emoționante. Ulterior, a avut loc și petrecerea, iar invitații s-au simțit perfect, într-un decord de vis.

Părinții au ales cele mai deosebite decorațiuni pentru sala unde a avut loc evenimentul. Albul a fost la putere. Pe pereți au fost plasate ornamente în formă de aripi de îngeri.

În vârstă de 18 ani, Betty Salam a strălucit în ziua în care și-a creștinat băiețelul. Artista a îmbrăcat un costum alb cu o croială extravagantă la care și-a pus sandale aurii. La o asemenea ținută, machiajul și coafura nu au fost lăsate la voia întâmplării… ea și-a prins părul într-un coc elegant, pe care l-a accesorizat cu o clamă strălucitoare, purtată pe o parte.

Betty s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Cătălin Vişănescu, în 2018

Cei doi au devenit părinți pe 1 octombrie 2018, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista a împlinit 18 ani. Anul acesta, ea și Cătălin Vișănescu vor face nunta. Vă reamintim că fiica lui Florin Salam a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017 în aeroport, după ce s-a întors dintr-o vacanță în care a fost peste hotare.

Betty e fiica lui Florin Salam. Ea şi fratele său, Danny, s-au născut în urma mariajului manelistului cu prima lui soţie, cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani când a murit.

Citește și...