FOTO! Vlad Chiricheș, fascinat de o sexy jurnalistă la meciul cu Lazio! Imaginea a făcut deliciul internauților!

Publicat: 20/08/2018 | 11:29

Nici pe bancă nu-i este rău lui Chiricheș. În partida dintre Lazio și Napoli, încheiată cu victoria napoletanilor, cu scorul de 2-1, fundașul român și colegii săi au fost protagoniștii unui moment de senzație, care a devenit rapid viral pe internet. Jurnalista postului DAZN Italia Diletta Leotta l-a fascinat pe sportivul român.(CITEȘTE ȘI: MESAJUL LUI KIKI BERTENS PENTRU SIMONA HALEP, DUPA CE A INVINS-O IN FINALA DE LA CINCINNATI)

Faza nu ar fi fost posibilă fără Diletta Leotta, jurnalista postului DAZN Italia, prezentă aseară pe Olimpico. În momentul în care Diletta a trecut pe lângă banca de rezerve a lui Napoli, aceasta a atras toate privirile jucătorilor lui Carlo Ancelotti, vizibil fascinați de superba blondă. Printre fotbaliștii „hipnotizați” surprinși de camerele video se numără și internaționalul român, Vlad Chiricheș.(NU RATA, AICI: SIMONA HALEP I-A DAT MAȘINA LUI ION ȚIRIAC! UNDE POATE FI ADMIRAT PORSCHE-UL TENISMENEI)

Internaționalul român fascinat de junalista Diletta Leotta

Andriy Shevchenko a fost mai norocos decât Chiricheș și colegii săi. Fostul atacant a avut norocul de a colabora cu Diletta Leotta, în timpul transmisiei. Jurnalista l-a impresionat pe fostul star al Milanului, care a și publicat o fotografie pe Twitter, după meciul din Serie A. „A fost o plăcere să lucrez cu tine, mulțumesc, Diletta”, a postat ucraineanul pe contul personal de Twitter.

Citește și...