Fotografie unicat cu Dana Marijuana și fiica sa, în vârstă de 14 ani. Adolescenta seamănă perfect cu mama sa. Foto

Autor: T.S
Publicat: 20/05/2020 | 17:46

Dana Marijuana, celebra rapperiță din anii 90 care s-a retras din activitatea muzicală, are o familie frumoasă și o fiica care îi seamănă perfect la înfățișare.

Dana Coteanu, pe numele său din adevărat, are două fiice de care se ocupă singură. Cea mare, Alesia, este deja adolescentă, iar cea mică, Iris, are 5 ani.

Din punct de vedere profesional, Dana este încă activă, are o pasiune pe care a transformat-o în afacere: face bijuterii hand made, pe care le lucrează chiar ea şi apoi le comercializează la târgurile de profil din ţară.

Fără apariții online

De curând, Dana Marijuana şi-a surprins fanii de pe contul de socializare cu o fotografie în care apare alături de Alesia, fiica ei cea mare, care, până în 2017, când tatăl artistei, Ion Coteanu a încetat din viaţă, a fost în grija acestuia.

Alesia îi seamănă perfect, a moştenit multe trăsături fizice de la mama sa. În plus, adolescenta are talent şi la muzică: „Fiica mea nu are studii muzicale. Nu ştiu dacă o să aibă şanse să intre în industria muzicală. Sunt mulţi oameni talentaţi în ţara asta şi nu reuşesc să se lanseze pentru că nu este loc.

Fetiţa mea o să fie o artistă talentată doar pentru prieteni, colegi de clasă şi familie. Dar dacă o să aibă şansa să devină persoană publică, atât eu, cât şi tatăl ei o s-o susţinem”, spunea Dana Marijuana pentru Click.

Citește și...