Francezul Billel Omrani vrea să scoată Rennes din Europa League: „Am o dorinţă şi mai mare să câştig în faţa unei echipe din Franţa!”

Autor: Cristian P
Publicat: 07/11/2019 | 11:04
Francezul Billel Omrani vrea să scoată Rennes din Europa League: „Am o dorinţă şi mai mare să câştig în faţa unei echipe din Franţa!”

Atacantul francez al campioanei en-tittre a României și totodată a liderului la zi al Ligii 1, Billel Omrani, a declarat că la duelul de astăzi cu Rennes va fi mai motivat ca niciodată.

Omrani a spus la conferința de presă premergătoare partidei din etapa a a IV-a a grupei E din Europa League că va fi mai motivat ca niciodată în duelul contra compatrioților săi pentru că dorește să demonstreze că Liga 1 nu este cu nimic mai prejos decât Ligue 1.

„Rennes este o echipă foarte bună, dar şi noi suntem în formă şi vom face tot ce putem pentru o nouă victorie. Da, mi-a făcut plăcere să mă întâlnesc cu foştii mei colegi Morel şi Mendy, în special cu al doilea. Am fost colegi mai mulţi ani şi i-am urat mult succes.  Ei sunt obligaţi să câştige pentru a se menţine în competiţiei. Nu avem de ales pentru că avem nevoie de trei puncte, iar după acest meci vom putea vorbi în procente despre calificare. E important pentru noi să avem suporterii alături de noi la meci de mâine. Am auzit că vor veni foarte mulţi fani ai lui Rennes, deci trebuie să avem un echilibru. Am o dorinţă şi mai mare să câştig în faţa unei echipe din Franţa pentru a le demonstra că Liga 1 nu este slabă”, a declarat Billel Omrani, golgheterul clujenilor în competiţiile europene.

Partida de astăzi de la ora 19:55 dintre CFR Cluj și Rennes de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” va conta pentru runda a IV-a a grupei E. CFR Cluj are în acest moment 6 puncte în clasament, unul mai puţin decât liderul grupei, Celtic Glasgow, în timp ce Rennes este pe ultimul loc în grupă cu un punct.

Duelul are loc la două săptămâni după ce CFR Cluj a învins în deplasare  Rennes cu scorul de 1-0 la capătul unui meci pe care frnacezii l-au terminat cu doi oameni mai puţin pe teren.