Franţa e în alertă maximă! Imaginea făcută publică de cei de la ISIS cu Turnul Eiffel îţi îngheaţă sângele în vene: „Vom ucide copiii în faţa părinţilor”

Publicat: 10/11/2017 | 16:13

La aproape doi ani de la atentatul sângeros de la Bataclan, gruparea jihadistă ISIS a făcut public un afiş în care apare Turnul Eiffel din Paris transformat într-o armă. Imaginea teribilă, dar şi faptul că teroriştii au ameninţat că următoarele atacuri din Franţa îi au drept ţine pe copii i-a îngrozit pe părinţi, dar şi pe autorităţile franceze.

În Ajunul comemorării victimelor atentatelor din Paris de acum doi ani, jihadiştii au lansat ameninţări terifiante pe care au de gând să le pună în practică în Franţa. Potrivit Daily Mail, cei de la ISIS plănuiesc atacuria asupra copiilor, despre care a spus că-i vor ucide în faţa părinţilor ei.

De asemenea, Fundaţia Wafa Media, care are legături cu ISIS, a dat publicităţii un poster cu Turnul Eiffel peste care a fost pus o puşcă automată. Specialiştii au spus că asta vrea să însemne faptul că susţinătorii Statului Islamic ar putea organiza atacuri cu un autor, de tipul lup singuratic.

Pe fotografie sunt şi două mesaje, scrise atât în arabă, cât şi în limba engleză. Acestea din urmă sunt pe fond roşu, care semnifică sângele viitoarelor victime. Una dintre avertizările scrise pe afişul care le-a dat fiori tuturor se traduce prin: “Veţi plăti un preţ foarte mare pentru războiul vostru contra islamului”. Iar al doilea: “Ne vom răzbuna pentru sângele musulmanilor căzut pe pământul vostru, vom ucide tinerii în faţa părinţilor, oamenilor în vârstă”.

Recent, Fundaţia Wafa Media, care are legături cu temuta grupare teroristă, a făcut publice mai multe afişe cu „execuţii” ale unor fotbalişti celebri, pentru a ameninţa cu atacuri teroriste Cupa Mondială de anul viitor.

Luni, 13 noiembrie, se vor împlini doi ani de la atacurile cumplite din Paris. 130 de oameni au murit, iar mult mai mulţi au fost răniţi, după ce jihadiştii au deschis focul în mai multe cafenele din capitala Franţei, pe stadionul naţional, dar şi în Bataclan, o celebră sală de spectacole unde performau membrii formaţiei rock Eagles of Death Metal.

 

Citește și...