Fratele Mădălinei Manole și-a vindecat rana dureroasă din suflet. Mărturisiri sfâșietoare despre „fata cu părul de foc”: „Opt ani în care ceva din mine murea zi de zi”

Publicat: 20/03/2018 | 21:04

Fratele Mădălinei Manole și-a vindecat rana dureroasă din suflet. Marian Manole a dezvăluit public că, după aproape opt ani de la moartea surorii sale, a reușit să facă un lucru, care, până de curând îl făcea să aibă gânduri dintre cele mai negre. Mesajul sfâșietor a fost însoțit de o piesă cântată de Mădălina Manole.

Fratele Mădălinei Manole și-a vindecat rana dureroasă din suflet. În postarea scrisă pe o rețea de socializare, Marian Manole a dezvăluit că o persoană foarte apropiată l-a ajutat să asculte din nou piesele regretatei cântărețe. Totodată, fratele Mădălinei Manole nu a dezvăluit cine este, de fapt, cea care l-a convins să asculte iar muzica surorii sale. El a numit-o pe femeia care i-a fost alături tot timpul în care sufletul său a sângerat de durere „psihologul sufletului meu”.

“Opt ani de zile nu am mai avut puterea să ascult muzica ei! Îmi provoca multă durere! Opt ani în care ceva din mine murea zi de zi! Senzația aceea că te scufunzi! De ceva timp, însă, cineva m-a făcut să ascult iarăși piesele ei cu plăcere, nu cu durere! Și pentru asta îi mulțumesc! Ea, persoana, este psihologul sufletului meu! Ei îi dedic această melodie”, a scris Marian Manole pe pagina lui de Facebook.

Citește și: Mădălina Manole, comemorată! Scene cutremurătoare petrecute la mormântul celei supranumite “Fata cu părul de foc”

Pe 14 iulie se împlinesc opt ani de la moartea regretatei artiste cu „părul de foc”

Mădălina Manole a murit chiar de ziua ei. Pe 14 iulie 2010 a împlinit 43 de ani. Trupul fără viaţă al regretatei artiste a fost găsit de Petru Mircea chiar în vila din Otopeni unde locuiau. Ei au un băiat împreună, care s-a născut pe 8 iunie 2009.  Petru Mircea Jr. este crescut de soțul cântăreței.

Citește și...