Fug jucătorii de US Open! Ashleigh Barty a anunțat forfait, iar Patrick Mouratoglu e scandalizat!

Publicat: 30/07/2020 | 17:14
Fug jucătorii de US Open! Ashleigh Barty a anunțat forfait, iar Patrick Mouratoglu e scandalizat!

În 31 august, ar trebui să se joace ediția din 2020 a turneului de Grand Slam de la US Open, fără spectactori în tribune. Însă, jucătorii nu par foarte dornici să participe. Lidera mondială Ashleigh Barty e ultimul nume mare ce nu va participa la turneu.


Biletul Zilei » Și astăzi țintim profitul tot cu fotbal!


Ashleigh Barty anunță „riscuri semnificative” și nu va participa la turneul de la US Open, ce este programat să înceapă în 31 august. Patrick Mouratoglu, antrenorul Serenei Williams, e scandalizat de faptul că jucătorii nu sunt dornici să participe. „Dacă la revenirea în Europa jucătorii vor întră în carantină înseamnă că nu pot participa la Madrid şi Roma. Vor trebui să stea două săptămâni acasă, în fotolii, chiar înainte de a se prezența la French Open, ceea ce nu prea este în regulă” a punctat francezul.

”Acum văd că situaţia din New York se îmbunătăţeşte, este mult mai bine. Dar, în acelaşi timp, există restricţii de călătorie. Sunt încă multe întrebări fără răspunsuri ceea ce lasă să planeze incertitudinea cu privire la disputarea US Open. Dacă Federaţia americană de tenis va reuşi să răspundă la ele, atunci probabil vor fi şanse mari ca US Open să aibă loc în acest an. Ce se întâmplă cu jucătorii sud-americani? Vor putea ei veni sau nu? Dar cu cei din Australia? Nu este normal că US Open să se transforme într-un fel de campionat intern al SUA. Trebuie să ştim care va fi situaţia” a mai spus Mouratoglu.

Câștigătoarele din 2019 și 2018 nu au anunțat că participa!

Bianca Andreescu, câștigătoarea din 2019, nu și-a anunțat până acum prezența la US Open, dar nici Naomi Osaka, învingătoarea din 2018. De altfel, un alt nume mare ce va lipsi de pe tabloul feminin este cel al nemțoaicei Angelique Kerber. Până la data anunțului oficial dacă US Open se va disputa sau nu, ar putea apărea și alte jucătoare cunoscute ce vor renunta la participare.