Fulgy al Clejanilor şi-a tras maieu de „băiat” pe el şi…A dansat pe masă la LOFT ca ”valoroşii”!

Publicat: 05/07/2016 | 23:00

Dacă la o anumită vârstă copiii deja încep să nu mai petreacă vacanţele cu părinţii, o regulă valabilă în special pentru cei din familii de renume, iată că aceeaşi regulă nu s-a aplicat şi pentru „cei mici“ din familia Clejani. Cel puţin nu în weekend-ul care tocmai a trecut.

Sfârşitul săptămânii trecute pare să fi fost unul ideal pentru o mini-vacanţă cu familia până la Mamaia, iar cel mai probabil asta şi-au spus şi cei din familia Clejani, în momentul în care au fugit până malul mării să se mai răcorească. Dacă pe Margherita, fiica Vioricăi şi a lui Ioniţă din Clejani vă spuneam că am găsit-o pe plajă, alături de mama sa, când încerca să se bronzeze puţin şi-şi etala silicoanele (vezi AICI mai multe imagini cu „regina silicoanelor)“, având pe ea doar un bikini minuscul, pe Fulgy, fiul celor doi lăutari l-am zărit în clubul LOFT din Mamaia.

Margherita a profitat din plin de razele de soare pentru a-şi etala silicoanele, pe când Fulgy a dat o fugă până-n Loft
Margherita a profitat din plin de razele de soare pentru a-şi etala silicoanele, pe când Fulgy a dat o fugă până-n Loft

Pe când sora lui se relaxa pe un şezlong şi-şi etala silicoanele generoase, pentru că Margherita a renunţat rapid la sutien, în momentul în care a ajuns pe plajă, Fulgy s-a delectat c-un număr de dans, odată ce a ajuns în LOFT. Şi nu orice fel de dans, ci unul efectuat cu mare măiestrie chiar de pe-o masă a localului, aşa încât să-l vadă toată lumea. Şi, slavă Domnului, chiar a fost spectacol, dar unul aşa ca la nunţile cu interlopi. Îmbrăcat într-un maieu negru, cum numai băieţii proaspăt eliberaţi poartă, Fulgy a vrut să arate că e… ”valoros”. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a filmat pe juniorul Clejanilor, cocoţat pe masă şi cu alţi trei prieteni lângă el! ”Mare şmecherie” şi-o fi spus el, de vreme ce, la un moment dat, a ţinut să imortalizeze momentul , aşa că el şi prietenii săi au făcut rapid şi un selfie.

Fulgy s-a distrat în Loft, alături de câţiva prieteni, cu care s-a întâlnit în club
Fulgy s-a distrat în Loft, alături de câţiva prieteni, cu care s-a întâlnit în club