”Funduleț” și-a luat gândul de la Smiley! Am filmat-o în timp ce…

Publicat: 28/05/2018 | 23:00

După ce a pierdut lupta pentru inima lui Smiley, în favoarea Ginei Pistol, câștigătoarea de la ”Asia Express” dă impresia că s-a reorientat. (Console si accesorii gaming) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o, recent, pe deținătoarea celui mai sexy posterior din industria muzicală de la noi, de unde și supranumele „Funduleț”, alături de noua ei „cucerire”. (CITEȘTE ȘI: CUM S-A RĂZBUNAT „FUNDULEȚ” PE SMILEY!)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a dezvăluit, în premieră, că Smiley ar fi ”jucat la dublu” cu Ginuța și „Funduleț”, până să se decidă asupra relației cu fostul iepuraș Playboy. Între timp, se pare că Ana Baniciu și-a luat definitiv gândul de la celebrul cântăreț.

Artista a fost prezentă la un renumit festival de ”Street food”, care a avut loc într-un centru expozițional din Capitală. Ana a ieșit să se relaxeze și să se delecteze cu bunătățile oferite de comercianții de la respectivul eveniment. (Cele mai bune oferte laptopuri) Doar că nu a mers singură.”Funduleț” și-a făcut apariția la brațul unui tinerel chipeș, care pare că a făcut-o să uite de Smiley.

Îmbrăcată lejer, câștigătoarea de la ”Asia Expres” a fost o apariție de zâmbet și prospețime la evenimentul cu pricina. Ana Baniciu, care etala o formă de zile mari, părea că e de-a dreptul fermecată de bărbatul care o însoțea și alături de care a petrecut ceva timp.  Mai mult decât atât, ”Funduleț” s-a comportat ca o veritabilă parteneră și l-a urmat pe companion la toate standurile de la care tânărul a dorit să guste diferite preparate. (NU RATA, AICI: SMILEY ȘI GINA PISTOL S-AU DISTRAT ÎMPREUNĂ LA MARE)

Ana Baniciu și-a luat gândul de la Smiley

Ana Baniciu a câștigat marele premiu „Asia Express”

Împreună cu Raluk, Ana Baniciu a câștigat premiul „Asia Express. Cele două artiste s-au luptat din greu cu Liviu Vârciu şi Andrei Ștefănescu şi au reuşit, într-un final, să plece acasă cu 30.000 de euro. (CITEȘTE ȘI: RALUKA ȘI ANA BANICIU, SUPĂRATE!)

„Am plecat în Asia inconștientă, dornică să îmi aflu limitele, să văd cum reacționează mintea și corpul meu la ce urma să fie cea mai frumoasă, dar și cea mai dificilă experiență din viața mea! Am aflat că sunt mult mai puternică decât credeam și că atunci când îți dorești din tot sufletul și te bucuri de călătorie, cu bune și rele… universul lucrează în favoarea ta!”, a declarat Ana Baniciu după ce a câștigat competiția.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)