Furt de 10.000 de euro, surprins de o cameră de supraveghere! Hoțul este căutat de polițiștii gălățeni

Autor: C. C.
Publicat: 03/12/2019 | 14:53
Furt de 10.000 de euro, surprins de o cameră de supraveghere! Hoțul este căutat de polițiștii gălățeni

În data de 27 octombrie 2019, în jurul orei 18:30, un hoț a reușit să pătrundă într-o casă din Galați și să fure bunuri în valoare de aproximativ 10.000 de euro.(CITEȘTE ȘI:ULTIMA IUBITĂ A LUI CORNEL GALEȘ A FĂCUT CHETĂ PRINTRE PRIETENI PENTRU ÎNMORMÂNTARE!)

Deși hoțul a fost surprins de camerele de supravehere pe care proprietarul le avea instalate în casă, acesta nu a fost prins până acum. În imaginile înregistrate se poate observa cum hoțul pătrunde în casă pe unul dintre geamuri, caută în tot apartamentul și parăsește incinta cu mai multe obiecte de valoare.(VEZI ȘI: EXPLOZIE ÎNTR-UN BLOC DIN GALAȚI. O PERSOANĂ A AJUNS LA SPITAL ȘI CINCI APARTAMENTE AU FOST AVARIATE)

”Prada” hoțului este estimată, conform spuselor pagubitului, la aproximativ de 10.000 de euro.  Filmările au fost predate Poliției, însă, oamenii legii nu au reușit să prindă hoțul de mai bine de cinci săptămâni.

Poliția din Galați a deschis un dosar penal pentru furt calificat și  continuă ancheta. „La Inspectoratul de Poliție Galați se află înregistrat un dosar penal pentru furt calificat. În acest caz se fac cercetări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați

 

Citește și...