Acasă » Știri » Furtuni și drame în viața a patru zodii, în timpul Lunii Pline în Berbec! Specialiștii ne sfătuiesc să nu luăm decizii drastice!

Furtuni și drame în viața a patru zodii, în timpul Lunii Pline în Berbec! Specialiștii ne sfătuiesc să nu luăm decizii drastice!

De: Luciana Polite 28/09/2023 | 15:01
Furtuni și drame în viața a patru zodii, în timpul Lunii Pline în Berbec! Specialiștii ne sfătuiesc să nu luăm decizii drastice!
Schimbări majore odată cu Luna Plină în Berbec / Sursă foto: Pixabay, Pexels

În seara de 28 spre 29 septembrie va fi Luna Plină în Berbec. Toți nativii vor fi influențați de fenomenul astrologic, indiferent de zodie. Iată ce-ți rezervă astrele, în funcție de semnul sub care te-ai născut: 

Berbec

Chiar dacă Luna atinge apogeul în zodia ta, ai toate șansele să închei un contract, o colaborare, un parteneriat. Marte îți va sta alături, sub semnul Balanței, ceea ce înseamnă că este momentul păcii, al compromisului, dar și al „curățeniei” spirituale. Reflectă la dorințe, la oameni și la tot ce te înconjoară, este clipa ideală pentru a-ți pune viața pe picioare.

Taur

Dacă te simți epuizat, avem o veste bună! Luna aterizează în cea de-a 12-a casă secretă a închiderii, a viselor și a tiparelor inconștiente, evidențiind totul, de la subconștient până la dorințele cele mai intime. Marte va sta împreună cu Nodul Sud din Balanță, ajutând  favorurile, sarcinile și/sau îndatoririle zilnice care nu mai sunt autentice și adevărate. Astfel, vine momentul să elimini ce nu mai este benefic în viața ta.

Gemeni

Fii atent la prieteniile tale. Luna Plină în Berbec și Marte în Balanță te va ajuta să te eliberezi de tot ce își dăunează. Gândește-te la tine, la ce te face fericit și la cine îți este, de fapt, aproape.

Rac

În timp ce Luna Nouă atinge vârfurile în Berbec și cel mai public punct din harta ta natală – a 10-a casă a carierei, ambiția, părinții, superiorii – conducătorul acestui eveniment lunar, care se întâmplă să fie Marte, va face o conjuncție cu Nodul Sud în Balanța prin a patra casă a casei, familiei și fundamentelor emoționale. Reflectați la ceea ce urmează pentru revizuire, în special atunci când vă referiți la sentimentul de autoritate. Este acest lucru în concordanță cu viața ta personală? Dacă se învârte în jurul spațiului tău de locuit și/sau al atmosferei emoționale, există o lipsă de echilibru?

(CITEȘTE ȘI: Patru zodii pentru care viața se dă peste cap în luna octombrie. Se aliniază planetele special pentru ele)

Leu

Deși te simți îndrumat să-ți asumi un risc intuitiv, o mentalitate învechită te-ar putea împiedica să faci asta. Odată cu Luna Plină în Berbec, care încarcă exotica ta casă a noua de călătorie, expansiune și învățământ, există dorința de a te aventura în necunoscut și de a face un salt de credință. Cu toate acestea, conducătorul Lunii, Marte, va fi așezat alături de Nodul Sud care, la rândul său, vă provoacă să eliberați un stil de comunicare, un model de gândire și/sau un cerc interior care nu mai rezonează cu sistemele voastre de credințe individuale.

Fecioară

Nevoia ta de a fuziona ar putea contrazice sistemele tale de valori, dacă nu sentimentul tău general de securitate în acest moment, Fecioară. În timp ce luna plină aprinde cea de-a opta casă intimă de tranzacții, resurse partajate și uniuni intime, Marte va sta împreună cu Nodul Sud din Balanță, evidențiind modele de codependență, fie din punct de vedere financiar, fie interpersonal. Schimburile tale intime se bazează pe o înțelegere reciprocă? Te simți în siguranță în acest angajament sau te simți prins? Dacă există o lipsă de echilibru între ceea ce investești și ceea ce primești, ești încurajat să renunți. Totuși, nu lua o decizie drastică.

Balanță

Marte va alimenta focul din zodia ta, pasiunea, iubirea. Odată cu Luna Nouă în Berbec în a șaptea ta casă a relațiilor unu-la-unu, totul, de la parteneriatele tale până la capacitatea ta de compromis, este evidențiat în acest moment. Captura? Marte va alimenta focul din zodia ta și totul în timp ce stă alături de Nodul Sud al Destinului.

Scorpion

Aveți locuri unde să fiți și oameni de văzut, dar adevărata întrebare este, aveți lățime de bandă pentru a vă angaja în aceste responsabilități? Acest lucru este deosebit de important de luat în considerare, deoarece luna plină din Berbec zguduie a șasea casă consecventă a ritualurilor zilnice și a diligenței, evocând dorința de a prelua conducerea în acest domeniu al vieții tale. Pe de altă parte, specialiștii spun să nu iei decizii drastice.

Săgetător

Urmează-ți muza și ține-ți capul sus, Săgetător. La urma urmei, nu este în fiecare zi că Nodul Nord tranzitează cea de-a cincea casă expresivă a iubirii, a copiilor și a expresiei de sine. Tocmai aici va atinge vârful luna în această lună, aducând în prim plan pasiunea sau dorință romantică. Provocarea, totuși, ar putea proveni din apropierea lui Marte de Nodul Sud din Balanță, prin a 11-a casă a comunității, asociațiilor și viziunilor viitoare.

Capricorn

Emoțiile cresc sub Luna Plină din Berbec. Luna guvernează, de asemenea, sectorul relațiilor tale, ceea ce poate sugera că există o persoană semnificativă în fruntea acestei lunații. De exemplu, în timp ce vă încarcă a patra casă de casă, familie și sentimente interioare, Marte va sta cu Nodul Sud în cea de-a zecea casă de autoritate. Aici sunteți încurajat să reflectați asupra echilibrului dintre ceea ce trăiți la nivel emoțional și ceea ce prezentați restului lumii.

Vărsător

Dorința ta de a vorbi și de a te afirma nu este atât de ușoară pe cât pare. Chiar dacă Luna Plină din Berbec aprinde a treia casă vocală a comunicării și cercurile interioare, Marte va fi așezat alături de Nodul Sud al Destinului prin intermediul a noua casă a sistemelor de credință și a unui teritoriu necunoscut. Chiar dacă ești la fel de inspirat ca niciodată să ceri ceea ce vrei și să preiei conducerea, dorințele tale ar putea să nu fie neapărat aliniate cu sistemele tale de credințe și angajamentele anterioare

Pești

Intri într-o eră nouă, în care poți avea încredere în instinctele tale și îți poți urma inima. Totuși, înainte să poți să investești pe deplin în dorințele tale, există modele învechite de codependență pe care trebuie să le lași în urmă. De exemplu, Luna Plină din Berbec îți va încărca cea de-a doua casă de bani, valori și securitate, în căutarea stabilității, potrivit StyleCaster.

(CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal 25 septembrie -1 octombrie 2023. Lista zodiilor care își găsesc echilibrul)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Luciana Polite
Luciana Polite este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. A urmat apoi studii universitare de masterat, „Modele de comunicare și relații publice”, în cadrul aceleiași universități. După o perioadă citeste mai mult
Parteneri
Patru zodii care în luna mai PIERD în dragoste și carieră! La ce trebuie să fie atenți acești nativi
Patru zodii care în luna mai PIERD în dragoste și carieră! La ce trebuie să...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Continuă plecările din Antene! Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare nu mai apare pe post din luna mai
Continuă plecările din Antene! Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare nu mai apare pe post...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Sunt extratereștri pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștri pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Dana Roba, atacată dur de tatăl lui Daniel Balaciu: ,, Mi-a vorbit foarte urât și m-a amenințat”. Ce a rugat-o fosta soacră pe vedetă
Dana Roba, atacată dur de tatăl lui Daniel Balaciu: ,, Mi-a vorbit foarte urât și...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor disponibile din 1 mai
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
Simona Halep SCHIMBĂ REGULILE în lumea tenisului. Decizie radicală după verdictul TAS
Simona Halep SCHIMBĂ REGULILE în lumea tenisului. Decizie radicală după verdictul TAS
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Schimbare pentru cei cu MAȘINI PE BENZINĂ. Este răsturnare totală de situație pentru milioane de români
Schimbare pentru cei cu MAȘINI PE BENZINĂ. Este răsturnare totală de situație pentru milioane de...
Meghan Markle, sperietoarea de la Palatul Kensington. Angajații tremurau când o vedeau
Meghan Markle, sperietoarea de la Palatul Kensington. Angajații tremurau când o vedeau
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: Aşa cum îţi doreai mereu!
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan. S-a început urmărirea penală
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan....
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...