Gabi Tamaș, încă un scandal în Israel pe fondul consumului de alcool. Susține că ar fi fost drogat de o persoană aflată la petrecere! “Mă gândesc să-l trimit la tratament!”

Publicat: 14/05/2019 | 21:32

Gabi Tamaș a comis-o din nou! Conform gsp.ro, fundașul ar fi participat la o petrecere organizată de un om de afaceri din Israel, unde s-ar fi îmbătat și ar fi provocat haos.

Aflat în stare de ebrietate, Gabi Tamaș l-ar fi sunat pe Ioav Katz, patronul lui Hapoel Haifa, formație unde este legitimat, și i s-ar fi adresat în termeni duri. Milionarul ar fi fost șocat de atitudinea apărătorului.

În apărarea lui, Gabi Tamaș a spus că o persoană prezentă la eveniment i-ar fi pus ceva în pahar cu scopul de a-l întoarce contra lui Ioav Katz. Cert este că, în clipa de față, viitorul lui Gabi Tamaș la Hapoel Haifa este pus în pericol.

Tamaș mi-a spus că i s-a pus o pastilă specială în alcool. E foarte bun ca jucător, ca om, dar are probleme și mă gândesc să-l trimit la tratament pentru a-l ajuta!”, a spus patronul lui Hapoel Haifa.

Altfel, Gabi Tamaș va efectua începând cu 15 mai muncă în folosul comunității timp de două luni la Spitalul Rambam din Haifa, după ce a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Citește și...