Gabriel Cotabiță, dezvăluiri cutremurătoare: ”După accidentul cerebral aveam tulburări de memorie! Îmi trebuia prompter când urcam pe scenă!”

Publicat: 17/04/2019 | 10:10
Gabriel Cotabiță, dezvăluiri cutremurătoare: ”După accidentul cerebral aveam tulburări de memorie! Îmi trebuia prompter când urcam pe scenă!”

Au trecut patru ani de la accidentul cerebral care i-ar fi putut pune capăt vieții. Dar Gabriel Cotabiță a reușit să treacă peste acea perioadă dificilă din viața sa, iar acum are puterea să rememoreze perioada respectivă. 

Gabriel Cotabiță a stat în comă o lună. În tot acest timp, doctorii au făcut și imposibilul pentru a-l salva, iar familia și prietenii au recurs la rugăciuni comune, așteptând o minune medicală și dumnezeiască. Unii specialiști nu îi mai dădeau nici măcar 1% șanse de a trăi, dar Gabriel și-a revenit miraculos. Artistul a dezvăluit cum a decurs primul an după acea nenorocire. Artistul a spus că avea tulburări de memorie după accidentul cerebral și cu greu reușea să ascundă acest lucru, cu atât mai mult în spectacole!

”Mi-a fost foarte greu luni de zile! Îmi amintesc că urcam pe scenă cu prompter, și cântam uitându-mă tot timpul acolo! Avem momente când nu îmi aduceam aminte versurile, erau așa niște flash-uri ciudate… și trebuia să fac ceva rapid! De aceea, am recurs la acel tertip, să nu simtă oamenii din public că ar fi fost ceva în neregulă cu mine. Tulburările erau dure și îmi dădeau o stare de anxietate. Cu timpul, din fericire, ele au devenit din ce în ce mai rare, iar după un an, nu am mai avut nimic. Totul este acum perfect și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru în fiecare zi”, a povestit Gabriel Cotabiță pentru WOWbiz.ro.

Gabriel Cotabiță, o viață nouă și o melodie nouă

Citește și: MOMENTE FOARTE GRELE PETRU GABRIEL COTABIȚĂ. DIN PĂCATE, INFORMAȚIA A FOST CONFIRMATĂ

Gabriel  Cotabiță și ”Ziua Îndrăgostiților”

Gabriel Cotabiță nu s-a sfiit niciodată să-și spună punctul de vedere, cu atât mai mult atunci când este vorba despre anumite zile. Și spune că nu simte nevoia unor astfel de evenimente exhibiționiste.

„Eu și soția mea nu sărbătorim chestia asta (Ziua Îndrăgostiților – n.r). Suntem îndrăgostiți tot timpul. Nu avem nevoie de dezvoltarea acestor evenimente exhibiționiste. Iubirea trebuie să fie în permanență acolo. O floare, un gest…da, nu se pune problema. Îi dau oricând flori. Relația noastră este frumoasă pentru că suntem niște indivizi maturi și baza este faptul că noi ne iubim foarte mult unul pe celălalt. Ne simțim bine împreună, avem același nivel intelectual, nu mă simt plictisit. Ea e săgetător, eu scorpion…mai ies scântei. Suntem două personalități puternice. Dar nu sunt scântei distructive. Partea cea mai neplăcută este că are dreptate în permanență. Nu e bine să gândești că relația s-a terminat, tu dacă vei continua să faci și să mergi așa…nu e bine. Dacă relizezi și depășești acel moment, nu se strică. Dacă am face asta, nu s-ar mai strica  nicio relație. Iubirea trebuie păzită cu zel și de ea și de el. Problema obligatorie…orgoliile! Trebuie să lăsăm orgoliul deoparte. Dacă aș fi cunoscut-o acum 10 ani, ar fi fost prea mică! Nici nu m-ar fi băgat în seamă…ce să zic. N-o să mai pot vorbi că ea nu suportă să se vorbească despre ea. Eu nu fac sacrificii, nu trebuie să faci niciun sacrificiu pentru relația asta. Sigur că ne mai ciondănim, dar din cauza faptului că sunt cum sunt. Cred că sunt orgolios, dar nu extrem, altfel relația asta nu ar fi mers”, a povestit Gabriel Cotabiță la „Vorbește lumea”.

Citește și: GABRIEL COTABIȚĂ, ȚINUT SUB PAPUC ! SOȚIA I-A LIMITAT ACCESUL LA FACEBOOK!

Citește și...