Gabriela Cristea a stârnit controverse, după ce i-a dat fetiței sale să mănânce cu furculița pe care o folosise ea. A greșit sau nu vedeta?

Autor: Daria Popa
Publicat: 29/03/2020 | 20:20

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite moderatoare din România, dar și una dintre vedetele care preferă o viață simplă, fără prea mari fițe. De curând, prezentatoarea de la Antena Stars a stârnit controverse în mediul online, după ce a apelat la un gest pe care unele mămici îl consideră a fi firesc și deloc ieșit din comun. 

Zilele trecute, în familia Gabrielei Cristea a fost mare sărbătoare, căci mezina Iris a împlinit 1 anișor de viață, iar prezentatoarea, împreună cu Tavi Clonda și fetița lor mai mare, Victoria, au organizat o mini petrecere în 4.

Așa cum și-a obișnuit deja fanii cu deschiderea și sinceritatea ei, Gabriela Cristea a postat pe contul ei de Instagram mai multe clipuri video de la petrecere, dar un moment controversat le-a atras atenția internauților.

La un moment dat, Gabriela Cristea scapă furculița pe picioare, la masă, iar mai apoi mănâncă folosindu-se de ea. Lucrul criticat de internauți a fost, de fapt, faptul că după ce mănâncă ea cu furculița respectivă, îi dă fiicei sale să mănânce cu aceeași furculiță.

Gabriela Cristea îi dă de mâncare fiicei din furculița ei

În mediul online, internauții au început să o critice pe vedetă și să-i spună că nu a procedat corect, în timp ce unele mămici i-au trasmis Gabrielei Cristea că nu este nimic greșit în ceea ce a făcut ea.

Cu toate acestea, specialiștii recomandă să nu hrănim copiii cu aceleași tacâmuri pe care le-am folosit noi, așa că gestul Gabrielei Cristea este ușor discutabil.

Citește și...