Gabriela Cristea, atac dur asupra bărbaților: ”Domnilor, trebuie să învățați un lucru…”

Publicat: 31/10/2018 | 19:35

Gabriela Cristea a răbufnit în cadrul emisiunii ”Te iubesc de nu te vezi” și le-a atras atenția bărbaților. Prezentatoarea TV le-a povestit telespectatorilor săi o situație pe care a observat-o.

Gabriela Cristea a povestit, cu lux de amănunte, o situație pe care a observat-o într-un tramvai din Capitală și care i-a atras atenția. Prezentatoarea TV a tras un semnal de alarmă și i-a mustrat pe unii bărbați care nu știu codul bunelor maniere și care sunt lipsiți de bun simț. (CITEȘTE ȘI: S-A AFLAT SEXUL BEBELUȘULUI PE CARE GABRIELA CRISTEA I-L VA DĂRUI LUI TAVI CLONDA)

„Astăzi mergeam eu așa pe stradă, iar pe linia lui 41, oprește tramvaiul în stație. Arunc eu o privire așa, iar pe partea pe care eram eu, mă uit pe scaune și văd numai bărbați. Mă uit și sus, să văd cine stă atârnat de bară. Numai femei, vai de capul lor, cu sacoșe, cu copii. domnii nu erau deloc trecuți de prima tinerețe!

Pe vremea mea, trebuia să dai locul unei doamne însărcinate. Nu era așa, toți bărbații claie peste grămadă, nu toți cu torticolis. Ce milă îmi era de ele, toate cu sacoșe atârnate.
Domnilor, trebuie să învățați un lucru, dacă vreți să vă păstrați femeile de lângă voi: deschideți-i portiera de la mașină, spuneți-i că este frumoasă, chiar dacă arată ca…” 
a spus Gabriela Cristea în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Gabriela Cristea, sarcină cu probleme

Gabriela Cristea va naște în luna martie însă acest lucru se va întâmpla cu două săptămâni înainte de termen. Și asta pentru că la sfatul medicilor ea trebuie să fie extrem de atentă în al treilea trimestru de sarcină și să evite unele complicații care ar putea să apară. (VEZI ȘI: IATĂ CE SUMĂ A ÎNCASAT GABRIELA CRISTEA DE LA STAT PENTRU CONCEDIUL DE MATERNITATE! DOCUMENT FĂCUT PUBLIC DE MINISTERUL CONDUS DE OLGUȚA VASILESCU)

Trebuie să nasc în martie, dar totul se va întâmpla cu două săptămâni mai devreme. Practic, eu nu voi naște la 40 de săptămâni, așa cum se întâmplă în mod normal, ci la 38 de săptămâni. Nu este prematur, dar așa mi-au spus medicii că este mai bine, în cazul meu. Eu am născut prin cazariană și prima oară și trebuie să am distanţă de doi ani între cele două operații… Eu nu voi avea doi ani și, prin urmare, ca să evităm să apară eventuale complicații, e bine ca nașterea să aibă loc puțin mai devreme‘, a explicat Gabriela Cristea pentru VIVA!