Gabriela Cristea, detalii picante despre noua emisiune: „Nu e prima dată când sunt deschizător de drumuri, să arunc niște chestii pe piață pe care să le preia alții”

Autor: Angie Voicu
Publicat: 17/05/2018 | 12:22

Gabriela Cristea se întoarce la tv cu o nouă emisiune! Ea va putea fi văzută pe micul ecran, la Antena Stars, începând cu 28 mai, în fiecare zi, de luni până sâmbătă, la cârma emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”. Prezentatoarea este foarte entuziasmată și a dat detalii picante despre noua ei emisiune.  (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar

Gabriela Cristea este emoționată, dar este sigură că totul va ieși bine. Pentru ea este un nou show de matrimoniale, după ce a încheiat contractul cu Kanal D, unde prezenta „Te vreau lângă mine”. La cârma acelei emisiuni a rămas Bianca Drăgușanu. Acum, Gabriela Cristea este gata de un nou început. Vedeta este sigură de succesul noii ei emisiuni și crede că alții o vor „copia” cu siguranță.  (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar

Gabriela Cristea se așteaptă ca emisiunea să fie un real succes

„Emoțiile sunt să iasă totul bine, pentru că noi deja știm despre ce este vorba. Este un dating show. Emisiunea începe de la ora 18:45, toată lumea așteaptă cu sufletul la gură. E o oră grea, dar eu nu-mi fac probleme de oră. Îmi aduc aminte că am mai fost o dată așa și atunci am furat rating de la stațiile concurente și nu-mi fac probleme. Eu vin în spate cu un bagaj de telespectatori, ei se uită special pentru mine. Mai mult decât atât, pentru că o să fie o chestie combinată, noi o să facem o chestie combinată între televiziune și online. Nu sunt la prima abatere, când sunt deschizător de drumuri, să arunc niște chestii pe piață pe care să le preia alții.”, a povestit Gabriela Cristea la Antena Stars.

Vedeta a explicat și în ce constă formatul emisiunii: „Se păstrează misterul între partipanți, iar deconspirarea se va face pas cu pas. La noi nu există la final, pentru că nu este un show care se întinde o perioadă mare de timp. Le vom arăta evoluția invitaților. În prima emisiune îi vom prezenta pe cei care vor să își caute jumătatea. Nu vreau să zic foarte multe. Înainte să ne înhămăm la căruță, ne-am făcut socotelile, probabil că vom înregistra la un moment dat o ediție. Nu am band, deocamdată sunt sigură în platou, o să fie o chestie interactivă. Telespectatorii vor participa activ la emisiune.”

Citește și...