Gabriela Cristea, în cabinetul medicului cu fiicele sale. Ce vești a primit vedeta

Publicat: 13/11/2019 | 15:40

Gabriela Cristea și soțul ei au fost recent în cabinetul medicului cu fiicele sale. După întâlnirea cu pediatrul micuței Iris, Tavi Clonda a împărtășit fanilor ce s-a întâmplat, de fapt. Apropiații și fanii i-au copleșit cu mesaje frumoase.

Citește și: Cât de des fac amor Gabriela Cristea și Tavi Clonda de când au devenit părinți

Gabriela Cristea, în cabinetul medicului cu fiicele sale

Luna aceasta, mai exact pe 17 noiembrie, mezina cuplului împlinește opt luni de când a venit pe lume. Părinți responsabili și mereu informați, Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au făcut o programare la medicul micuței lor prințese și, în cursul zilei de ieri, întreaga familie a mers la Sanador, cel mai performant spital privat din România, unde s-au documentat despre programul de diversificare pe care îl vor aplica în curând pentru Iris.

“Iris face în curand 8 luni, iar programul de diversificare se schimbă de la lună la lună, introducându-se alimente noi pentru ca bebelușul să crească frumos și sănătos! Mulțumim doamnei dr. Jianu de la @sanador.romania pentru acest program de diversificare și pentru toată atenția acordată! (…)? @theairisselena @bygabrielacristea @bellavictoriamargot”, a scris Tavi Clonda pe rețelele de socializare.

Citește și: S-a aflat secretul! Ce studii are, de fapt, Gabriela Cristea

Fanii celebrului cuplu s-au întrecut în gândurile pozitive pe care le-au transmis. “Și Victoria la birou? multă sănatate… vă apreciez”, “ (…). Prințesele să crească mari și sănătoase, vă pup, familie frumoasă”, “Aia mica seamană cu dvs 🙂 să fiți sănătoși și fericiți!” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea soțului Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au două fetițe împreună

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au făcut cununia civilă pe 30 aprilie 2015 la Casa de Căsătorii a Sectorului 4 din București. Pe atunci prezentatoarea avea 40 de ani, iar artistul 35 și, în urma ceremoniei, ea a luat numele soțului său în buletin, însă, numele de scenă l-a păstrat. Cei doi soți au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală. Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda. Cea de-a doua fetiță a cuplului a venit pe lume pe 17 martie 2019 și a primit numele Thea Iris Selena.

Fosta prezentatoare TV și soțul ei s-au căsătorit religios pe 25 august 2019, iar nașii lor sunt: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu.

Citește și...