Gabriela Cristea, recunoscătoare față de primul iubit. El este fost jurnalist și a ajutat-o să lucreze în televiziune

Publicat: 03/07/2019 | 10:24
Gabriela Cristea, recunoscătoare față de primul iubit. El este fost jurnalist și a ajutat-o să lucreze în televiziune

Gabriela Cristea a fost, este și va fi mereu recunoscătoare față de primul iubit. Puțini sunt cei care știu cine este primul bărbat din viața prezentatoarei, dar mai ales că el a fost cel care a ajutat-o să lucreze în televiziune. Deși au decis să meargă pe drumuri separate în viață, cei doi foști parteneri au păstrat o relație civilizată și “și-au construit” familii frumoase. Îndrăgita moderatoare de emisiuni și soțul ei, Tavi Clonda, au programat cununia religioasă la sfârșitul acestei veri. 

Citește și: TOP 25 de vedete care au spus ce medie au avut la BAC. Cine e pe locul rușinos! Bianca Drăgușanu, peste Gabriela Cristea și Simona Gherghe

Primul iubit al prezentatoarei Gabriela Cristea, fost jurnalist

La 44 de ani, Gabriela Cristea are familia pe care și-a dorit-o: două fetițe sănătoare și frumoase și un soț iubitor. Însă, destinul nu a fost deloc blând cu ea… din nefericire, relația cu părinții săi nu a fost deloc una bună, iar la capitolul “dragoste” a trăit dezamăgiri.

Primul iubit al vedetei va avea un loc special în sufletul ei… a respectat-o și a ajutat-o să lucreze în lumea televiziunii. Acesta se numește Bogdan Santea și, în urmă cu mai bine de 20 de ani, el a lucrat la TVR. Ulterior, a ocupat un post în publicitate. În trecut s-a spus că prezentatoarea Gabriela Cristea ar fi fugit de acasă la 18 ani pentru primul său iubit, dar el a infirmat aceste zvonuri. “Niciodată nu a fugit de acasă, nici pentru mine, nici pentru altul. (…) Gabriela este unul dintre puţinele modele din mass-media românească. Este o fată minunată, o femeie de clasă, cu care am păstrat o relaţie civilizată de-a lungul vremii”, a declarat Bogdan Santea, fostul iubit al prezentatoarei Gabrielei Cristea, relatează libertatea.ro.

Citește și: Ce studii are, de fapt, Gabriela Cristea. Nimeni nu ar fi bănuit asta despre fosta vedetă Antena 1 și Kanal D

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au două fetițe împreună

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au făcut cununia civilă pe 30 aprilie 2015 la Casa de Căsătorii a Sectorului 4 din București. Pe atunci prezentatoarea avea 40 de ani, iar artistul 35 și, în urma ceremoniei, ea a luat numele soțului său în buletin, însă, numele de scenă l-a păstrat. Cei doi soți au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală. Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda. Cea de-a doua fetiță a cuplului a venit pe lume pe 17 martie 2019 și a primit numele Thea Iris Selena.

Citește și...