Gabriela Cristea, sarcină cu probleme: ”Ca să evităm eventuale complicații, e bine să…”

Publicat: 31/10/2018 | 16:12

Gabriela Cristea, mari probleme cu sarcina, iar medicii i-au recomandat ca nașterea să aibă loc ceva mai devreme. În momentul de față, vedeta se simte foarte bine și este fericită fiindcă va fi din nou mamă. Numai că medicii i-au spus că trebuie să fie foarte atentă în ultimul trimestru de sarcină, iar nașterea – recomandă aceștia – trebuie să aibă loc un pic mai devreme decât ar fi normal.

Gabriela Cristea a declarat pentru VIVA! că nu va naște la 40 de săptămâni, ci la 38. Acesta este sfatul pe care l-a primit din partea medicilor, iar vedeta este hotărâtă să îl respecte. Totul pentru e evita eventuale complicații nedorite.

Trebuie să nasc în martie, dar totul se va întâmpla cu două săptămâni mai devreme. Practic, eu nu voi naște la 40 de săptămâni, așa cum se întâmplă în mod normal, ci la 38 de săptămâni. Nu este prematur, dar așa mi-au spus medicii că este mai bine, în cazul meu. Eu am născut prin cazariană și prima oară și trebuie să am distanţă de doi ani între cele două operații… Eu nu voi avea doi ani și, prin urmare, ca să evităm să apară eventuale complicații, e bine ca nașterea să aibă loc puțin mai devreme‘, a explicat Gabriela Cristea pentru VIVA!

CITEȘTE ȘI: IATĂ CE SUMĂ A ÎNCASAT GABRIELA CRISTEA DE LA STAT PENTRU CONCEDIUL DE MATERNITATE! DOCUMENT FĂCUT PUBLIC DE MINISTERUL CONDUS DE OLGUȚA VASILESCU

Gabriela Cristea, sarcină cu probleme: ”Pur și simplu nu mă așteptam!”

Vedeta de televiziune nu se aștepta să rămână însărcinată și recunoaște că, inițial, chiar s-a speriat. Însă, ulterior, s-a relaxat și a început să trăiască la superlativ marea bucurie.

„M-am trezit că sunt gravidă. Pur și simplu nu mă așteptam. M-am speriat, inițail, trebuie să recunosc, apoi m-am relaxat și am început să mă bucur de ceea ce mi se întâmplă. Sincer, mă simt chiar mai bine decât la prima sarcină. Ar trebui să mă odihnesc mai mult, teoretic nu ar trebui să fac efort, dar mie nu-mi place să stau degeaba’, a adăugat vedeta.

CITEȘTE ȘI: GABRIELA CRISTEA, ÎNSĂRCINATĂ CU GEMENI? ”ȘI AȘA, MĂ UIT DUPĂ UN CĂRUCIOR CU 2!”