Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au scos fetița în public prima dată după botez

Autor: Gabriel Niculescu
Publicat: 16/04/2018 | 19:33

Gabriela Cristea, soțul ei, Tavi Clonda dar și fetița lor, Victoria Margot, au ieșit împreună în public pentru prima oară de la botezul micuței. Membrii familiei au venit extrem de fericiți într-o emisiune TV, unde au povestit despre minunea din viața lor.

Poate cel mai spectaculos eveniment al primăverii a fost botezul fetiței Gabrielei Cristea, unde au venit invitați de seamă și s-au etalat toalete scumpe. Și mămica, dar și fetița au schimbat câte un set de rochii, pentru ceremonia de la biserică și de la restaurant.
Extrem de fericiți că au trecut și de această etapă a vieții de familie, dar și obosiți după un eveniment de asemeena amploare, Gabi Cristea și Tavi Clonda au venit alături de fetița lor într-o emisiune TV. Vedeta a povestit despre momentele cele mai plcăcute, dar și cele mai dificile din viață. „Mie mi s-a părut greu, la început, nu cu ea, ci faptul că m-am refăcut destul de greu după cezariană. Am pățit ceva ce nu se întâmplă foarte des. Am făcut alergie la firul de sutură,” a povestit Gabriela Cristea.

Citește și...