Gabriela nu mai poartă inelul primit de la Tavi Clonda. Care este motivul

Publicat: 16/07/2019 | 19:12

Gabriela Cristea nu mai poartă inelul de logodnă primit de la soțul ei, Tavi Clonda, atunci când a fost cerută de soție De asemenea, prezentatoarea TV evită să se afișeze și cu alte bijuterii. Bruneta a explicat și motivul.

Am un inel de logodnă, dar nu îl pot purta în acest moment pentru că am născut doi copii și am câteva kilograme în plus. Nu mă înfometez, dar trebuie să am grijă până la nuntă. Trebuie să te gândești la tot, verigheta chiar trebuie să te reprezinte. Eu nu port bijuterii în casă pentru că se murdăresc, se zgârie. Eu merg pe varianta simplu„, a declarat și Gabriela Cristea într-o emisiune de televiziune.

Altfel, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au mers, recent, înpreună și și-au ales verighetele. „Eu aș vrea roz, roze îmi place. Aș merge pe aur roz, îmi place foarte mult”, a mărturisit artistul.

Au împreună doi copii

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală. Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda. Cea de-a doua fetiță a cuplului a venit pe lume pe 17 martie 2019 și a primit numele Thea Iris Selena.

Citește și...