Gafa anului în showbiz! Plușica de la Kanal D, cu zonele intime la vedere

Publicat: 22/06/2019 | 16:58

Plușica a fost considerată una dintre cele mai spectaculoase concurente de la ”Puterea Dragostei”, iar mulți dintre cei care au urmărit cu atenție maximă respectivul show de televiziune au toate motivele să o regrete.

Dar Raluca Marina – acesta fiind numele său din cartea de identitate – apare din nou în prim plan, de data aceasta pozând pentru o florărie din București. Plușica a oferit un zâmbet larg privitorilor, alături de un ursuleț de pluș, numai că a scăpat din vedere un aspect esențial, iar gafa s-a viralizat. Zonele intime vedetei nu au fost… ascunse așa cum ar fi trebuit, însă, cu siguranță, fanii Plușicăi au fost plăcut surprinși de această ipostază, cu atât mai mult cu cât fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” este acum… liberă de orice obligație sentimentală.

Plușica, fotografie cel puțin ”îndrăzneață”

”Nu m-am obișnuit cu asta”

Raluca Marina Gheorghe (20 de ani) s-a transformat într-o mică vedetă după participarea ei în emisiunea ”Puterea Dragostei”. ”Acum mă recunoaște lumea pe stradă. Nu m-am obișnuit cu asta”, a declarat Plușica pentru wowbiz.ro. În doar câteva luni ea a ajuns de la 1000 de urmăritori pe Instagram la peste 180.000!

Plușica susține că a rămas însă o tipă modestă, extrem de atașată de mama ei pe care o consideră cea mai bună prietenă. Părinții ei au divorțat pe vremea când ea era doar un copil și are doi frați vitregi după tată. Se descrie ca fiind bună la suflet, urăște minciunea și spune că îi place să spună mereu lucrurilor pe nume.

Citește și...