Gafa de proportii a lui Klaus Iohannis si a staff-ului sau de campanie!

Publicat: 08/10/2014 | 19:14
Gafa de proportii a lui Klaus Iohannis si a staff-ului sau de campanie!

După ce candidatul ACL a declarat că este „un politruc”, l-a confundat pe Spiru Haret cu Dimitrie Bolintineanu şi a lăsat să se înţeleagă că nu cunoaşte Constituţia României.

Edilul Sibiului demonstrează că nu ştie când este Ziua Naţională de Comemorare a Holocaustului. Candidatul ACL a postat pe Facebook un mesaj de omagiere a victimelor Holocaustului din România cu o zi înainte de evenimentul marcat în fiecare an pe data de 9 octombrie.

Iohannis

“Aducem astăzi un pios omagiu victimelor Holocaustului din România, fiilor acestei naţiuni care au pierit în una dintre cele mai mari tragedii ale secolului XX. La mai bine de 70 de ani de la această catastrofă umană, suntem chemaţi să comemorăm o zi care a devenit, în timp, una dedicată memoriei suferinţei, o rană deschisă care nu se va închide probabil niciodată”, noteaza Klaus Iohannis pe pagina personala de Facebook, potrivit rtv.net. Prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannism, nu este deloc la prima gafă. De curând, profesorul Iohannis a gafat chiar într-o dezbatere despre educaţie, principala temă de campanie a sa.

Citeste si

Sondajul care ii da COSMARURI lui Klaus Iohannis – vezi AICI cine va fi noul presedinte al Romaniei!

Nu ai sa crezi ce lovitura i-a dat Ponta lui Iohannis! AFLA ce a facut premierul astazi

Greseala majora

Astfel, candidatul ACL la prezidenţiale a declarat că aşa “cum arată şcoala azi va arăta ţara mâine”, atribuind acest citat unui “mare român, Dimitrie Bolintineanu”. Citatul aparţine de fapt marelui om de ştiinţă şi ministru al Educaţiei Spiru Haret, care a folosit sintagma pentru prima oară în 1885.

L.L

Citește și...