Gafă impardonabilă a unui chelner! Vezi cum a reuşit să jignească în ultimul hal trei cliente

Publicat: 11/12/2012 | 09:57
Gafă impardonabilă a unui chelner! Vezi cum a reuşit să jignească în ultimul hal trei cliente

Trei tinere ale unui restaurant din Statele Unite au rămas şocate atunci când au primit nota de plată pentru consumaţia pe care au făcut-o.
 

Christine Duran, Christina Huerta şi Isabel Robles au mers la restaurant pentru a lua masa, iar când au cerut nota de plată au avut parte de un adevărat soc.

Pe lângă consumaţie, pe bonul fiscal era trecut „fat girls” (fete grase). Revoltate, cele trei tinere, care într-adevăr au cateva kilograme în plus, au cerut să li se explice de ce persoana care a scos bonul le-a jignit.

Chelnerul care le-a adus comanda s-a scuzat spunând că nu ştie nimic şi că de vină ar putea fi cel care a luat comanda de la masă şi care, între timp, îşi terminase tura şi plecase acasă.

fete grase

Clientele au cerut să vorbească cu managerul restaurantului, iar acesta s-a oferit să le plătească jumătate din notă, pentru a plana scandalul.

Jignite peste măsură de faptul că au fost tratate în acest fel, fetele au făcut publică întâmplarea lor, iar angajatul care a făcut această gafă a fost concediat.

Citește și...