Gafă rușinoasă. Loredana Chivu, pătată în zona intimă

Publicat: 15/05/2019 | 09:14

Loredana Chivu este fără doar și poate una dintre cele mai dorite femei din România. Blondina face ravagii ori de câte ori iese din casă, iar simpla sa prezență nu trece niciodată neobservată.

Loredana Chivu este foarte atentă la aspectul fizic, care pentru ea este cel mai important. Nu doar că își dorește să arate bine, dar sursa ei de venit provine din imagine. De aceea, blondina trebuie să fie impecabilă atunci când iese undeva.

Doar că, de această dată am prins-o pe picior greșit. Loredana a făcut o fotografie pentru paginile sale de socializare, dar a omis un mic detaliu. Pantalonii mulați pe care îi purta, erau pătați în zona intimă. Și fără să își dea seama, sexoasa blondină a publicat fotografia pe pagina sa de Instagram.

Ce studii are Loredana Chivu

Atunci când spui Loredana Chivu te gândești imediat la apariții provocatoare și la fotografii care ”incendiază” spațiul online. În rest, se vorbește puțin sau deloc despre pregătirea Loredanei Chivu. Puțină lume știe care este, în realitate, pregătirea profesională a incendiarei blonde. Ea a făcut mărturisiri despre studiile pe care le are în cadrul emisiunii ”Necenzurat”, de la Antena Stars.

„Am făcut un liceu economic. Am început Facultatea de Drept, la Sibiu, dar n-am terminat-o, deci nu pot să mă laud cu ea. Acum regret că nu m-am ţinut mai mult de şcoală, dar asta e. O să-i îndemn pe copiii mei să înveţe”, a declarat Loredana Chivu.

 

Citește și...