GALERIE FOTO. Cum arată Offset, logodnicul lui Cardi B, după ce și-a făcut praf bolidul de 80.000 de dolari. „Puteam fi mort!”

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 20/05/2018 | 17:59

Rapperul Offset, logodnicul lui Cardi B, a fost internat de urgență la spital, în urma accidentului în care a fost implicat, zilele trecute, în Atlanta, Georgia. Artisul și-a făcut praf bolidul, un Dodge Challenger, și s-a ales cu mai multe răni în urma impactului.

Recent, logodnica lui Offset, a făcut publice mai multe fotografii cu artistul pe patul de spital, în care apare cu un guler cervical. În plus, Cardi B a urcat și câteva imagini cu mașina grav avariată. Pe numele său real Kiari Kendall Cephus, Offset a declarat: “Puteam fi mort de la acest accident. Îi mulțumescu în fiecare zi lui Dumnezeu că m-a ținut în viață”, a precizat artistul.

Însărcinată cu primul copil al cuplului, Cardi B ar fi ajuns imediat la spital, ca să-i fie alături partenerului ei. De altfel, aceasta a și postat pe Twitter un mesaj emoționat pentru viitorul ei soț, din care reiese că rapperul este în regulă. „Sunt atât de recunoscătoare și de fericită azi. Dumnezeu are un mod foarte ciudat de a transmite mesaje. Te iubesc, Offset!”, a scris cântăreața.

Citește și...