Găman: „De ce e aşa o mirare că am ajuns la Steaua?”

Publicat: 23/01/2018 | 17:00
Găman: „De ce e aşa o mirare că am ajuns la Steaua?”

Fundaşul central al naţionalei, Valerică Găman, a semnat un acord valabil pe o perioadă de doi ani cu FCSB şi s-a alăturat lotului pregătit de Nicoale Dică în cantonamentul din Spania. Valerică Găman, a declarat că îşi propune obiective îndrăzneţe cu FCSB şi a afirmat că nu înţelege de ce lumea fotbalului românesc e mirată de faptul că a ales să semneze cu roş-albaştrii.

„De ce e aşa o mirare că am ajuns la Steaua? Am avut mai multe oferte, dar am crezut şi cred că am ales-o pe cea mai bună. Cu siguranţă a contat şi faptul că Steaua se luptă la campionat în fiecare an şi joacă în Europa. Mie îmi place să joc la o echipă cu pretenţii, mai ales la această vârstă. Am contract pe doi ani, deci voi rămâne. Eu vreau în primul rând să fiu sănătos, apoi îmi voi face planuri. Eu cred că şi în Turcia eram în atenţia selecţionerului, fiind un campionat puternic. Probabil acum le va fi mai uşor celor de la naţională să mă urmărească şi sper în continuare să joc la naţională, sunt încă tânăr”, a declarat Valerică Găman într-o conferinţă de presă organizată în Spania.

Ajuns în cantonament, Găman şi l-a ales coleg de cameră pe Alibec şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

„Alibec este mult mai matur, dar acum trebuie lăsat să demonstreze, el nu trebuie ajutat. Nu este un copil, are 26-27 de ani, trebuie să realizeze singur toate aceste lucru. Fotbalul nu aşteaptă pe nimeni”, a declarat fundaşul naţionalei.

Noua echipă a lui Valerică Găman, FCSB, se află pe locul 2 în Liga I după 22 de etape, cu 47 de puncte, cu două mai puţine decât CFR Cluj. Cele două formaţii se vor duela în meci direct la Bucureşti în etapa a XXIV-a.

                                            

Cristi P.  

                

Citește și...