Gata și acest mister! Motivul dureros pentru care Jador nu are iubită: “Sunt despărțit de ea de…”

Publicat: 01/09/2020 | 13:11

Încă un mister a fost elucidat despre cântărețul Jador! Și asta datorită lui, pentru că a acceptat să vorbească despre subiecte delicate din viața persoanală. În timpul mărturisirilor, artistul a dezvăluit, în sfârșit, motivul pentru care este un bărbat singur. Toate astea se întâmplă, deși este curtat de multe reprezentante ale sexului frumos, inclusiv de persoane publice.

Citește și: Jador trece prin clipe grele. Mama lui este bolnavă: “Nu-mi arde când…”

Jador a dezvăluit motivul dureros pentru care nu are iubită

Carismaticul cântăreț a oferit un interviu de senzație în cadrul emisiunii care îi poartă numele, “Jador Adevărat” și, la un moment dat, el a dezvăluit de ce nu dă curs avansurilor nenumărate pe care le primește. Toate femeile sunt interesate de banii și faima lui, a mărturisit el cu durere în glas.

Nu rata: Andra Volos, primele declarații despre idila cu Jador: M-am sărutat cu el, dar…” + De ce a pus punct relației chiar din start

“Nu am o relație în momentul de față. Nu sunt fete de casă, doar se dau la mine multe, nu că oi fi eu mare frumos, le trebuie că sunt eu Jador, că am un mușchiuleț, că am o pătrățică, că am două milioane aici și de asta nu stau cu niciuna”, a declarat artistul în cadrul emisiunii pe care o are la Antena Stars.

Ulterior, Jador, pe numele real Remus Ionuț Dumitrache, a adus în discuție singura femeie de care a fost îndrăgostit și care i-a rămas în suflet: “Am una de mi-e dragă, dar sunt despărțit de ea de mult timp. Aia singură e care mi-a fost dragă. Am mai iubit fete, dar aia mă știe de înainte, de acum 5 ani”.

Descoperă și: Pus la zid de vărul lui Pian, Jador a fost luat la mișto de nea Mărin: “De la ceaun ai plecat, la ceaun ai ajuns!”

Jador, o nouă piesă cu care face furori pe YouTube

În urmă cu șase zile, carismaticul artist a lansat o nouă melodie, “Șefa” – potrivit celor mai noi informații oferite de reprezentanții de la YouTube, videoclipul piesei de mai jos a fost văzut de aproape 2 milioane de oameni de la apariție până astăzi.

Află și: Jador a dat cărțile pe față! Ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea în care a mâncat bătaie în Mamaia: “Eram cu o gagică agățată pe plajă”

Bianca Pop, declarații-bombă pentru Jador: “I-am zis că îi fac doi – trei copii”

Fosta ispită de la “Insula Iubirii” a recunoscut că îl place pe Jador și că i-ar plăcea să aibă o relație cu el.

“Deci jos pălăria pentru Jador! Talent, numărul unu! Jador, caracter, băiat cuminte finuț. Am vorbit să ne întâlnim, dar și când ne întâlnim i-am zis că îi fac doi, trei copii”, a declarat Bianca Pop în urmă cu o lună.