Geanina Ilieș, accident de mașină: “Stăteam prea mult pe telefon“

Publicat: 20/11/2018 | 14:47

Geanina Ilieș a trecut printr-o sperietură zdravănă, când a avut accident de mașină, din cauza faptului că stătea prea mult pe telefon. Vedeta a povestit că a învățat din această experiență, deoarece s-a speriat foarte tare și sfătuiește pe toată lumea să nu își riște viața din cauza telefonului.

Nu aș mai sta atât de mult pe telefon. De fapt acum fac o retrospectivă a unui moment. Nu aș mai lovi mașina… nu aș sta atât de mult pe telefon… stăteam prea mult pe telefon și am lovit mașina. Un exemplu prost, nu faceți așa ceva. A fost o prostie în capul meu. Nu a fost grav, o mică tamponare, dar m-am speriat foarte tare. Acum am căști în urechi, bluetooth pe mașină. Sunt un mic extraterestru, super dotata. Trebuie să ne asumăm greșelile vieții și trebuie să învățam din ele”, a spus Geanina Ilieș.

Se pregăteşte să devină mămică pentru a doua oară

Geanina Ilieş, fosta prezentatoare a Observatorului de Weekend de la Antena 1, a anunţat că se pregăteşte să devină mămică pentru a doua oară. Vedeta a mărturisit că fiul ei, Patrick, îşi doreşte foarte tare un frăţior sau o surioară.

Geanina Ilieş străluceşte de fericire şi se pare că retragerea din televiziune i-a lăsat timp să se gândească serios la viitor. Fosta prezentatoare de ştiri a anunţat că se gândeşte serios să devină mămică pentru a doua oară, mai ales că fiul ei îi spune constant că el îşi mai doreşte un frăţior sau o surioară şi că nu mai are foarte multă răbdare.

”Doreşte un frăţior şi mi-a spus: «Mama, toate la timpul lor, dar să nu mai treacă foarte mult timp»”, a declarat Geanina Ilieş.

Citește și...