Geanina Ilieș, despre fiul ei: ”Patrick are gașca lui!”

Publicat: 15/12/2018 | 18:24
Geanina Ilieș, despre fiul ei: ”Patrick are gașca lui!”

Geanina Ilieș are o relație foarte apropiată, dar și deschisă, cu fiul ei, Patrick. Vedeta, care a divorțat când băiatul avea doar patru anișori, a povestit cum se ocupă de îngrijirea și educația lui. A dezvăluit și unele secrete.

„Patrick are gașca lui de vreo 4 ani, dar chiar dacă are gașca lui, îi invită pe toți acasă, în camera lui, și nu de puține ori am făcut petreceri acasă. Acum, în ultima perioadă, culmea, mă așteptam să fie mai detașat de mine, dar este mai apropiat. E foarte mămos. Nu pot să vă povestesc tot ce vorbim, pentru că este deja mare, citește presa, mă vede și sunt secretele noastre, dar sunt destul de mature și sănătoase. Sunt alături de el în tot ceea ce face”, a spus Geanina, pentru Libertatea.

Acum face tenis. Este foarte talentat. Sunt mândră de el. Este în continuare și cu actoria. Cam oscilează între lucrurile astea”, a continuat vedeta TV.

Deși încearcă să-i îndeplinească orice dorință, Geanina este cumpătată cu darurile pe care fiul ei le cere. Fosta prezentatoare TV nu e de acord cu lucrurile care au o valoare exorbitantă! Ea încearcă să-și învețe băiatul care e valoarea banului și care sunt lucrurile pe care trebuie să le aibă la vârsta lui.

„Nu i-am luat telefonul pe care și-l dorea, pentru că nu mi se pare normal ca un copil la 12 ani să aibă un telefon atât de performant, la un preț atât de mare. În schimb, i-am luat o nouă rachetă de tenis și este foarte mândru și mi-a mulțumit și deja e din ce în ce mai bun în tot ceea ce face. Știe că mami ia cele mai bune decizii”, a mai spus Geanina.

Citește și...