George Burcea, apel disperat! A fost diagnosticată cu o boală rară

Autor:
Publicat: 17/07/2020 | 07:20
George Burcea, apel disperat! A fost diagnosticată cu o boală rară

George Burcea este unul dintre oamenii care nu rămân indiferenți atunci când vine vorbe de necazurile altora. Tocmai de aceea, fostul soț al Andreei Bălan a demonstrat că are un suflet mare și s-a implicat în salvarea unei tinere care a fost diagnosticată cu cancer în anul 2011.

George Burcea s-a implicat în salvarea unei tinere cu o formă severă de cancer. Fostul soț al Andreei Bălan a postat pe contul său de Facebook povestea tinerei care îi îndeamnă pe oameni să o ajute și să se implice și ei, pentru a reuși împreună să o salveze pe femeia suferindă.

În mesajul cu pricina, femeia le povestește tuturor că nu are pretenții la donații, însă cu toții ar trebui să se gândească înainte de a o critica. George Burcea a fost atât de impresionat de povestea ei, încât a distribuit-o pe contul său de Facebook, știind că are o mulțime de prieteni care ar putea ajuta.

„Anunț umanitar!!🙏🙏🙏🙏!Am rugămintea să distribuiți mai departe și cine poate întreba la firmele unde lucrează dacă poate ajuta prin sponsorizare … prin ONG legal .. voi atașa mai detaliat ce mi-au dat de la agenția care mă ajută să primesc sponsorizare de la firmele care doresc să mă ajute … Nu vreau banii pt tratarea mea din salariile nimănui…și eu sunt salariată și nu vreau să aibe nimeni discuții în familie că au laut bani la la copii sau renunță la ceva pt mine …. cine mă poate ajuta prin firme sau care are un venit mult mai mare decât avem noi ca salariați …. am înțeles ieri când m-am externat că orice zii pierdută este în defavoarea mea … îmi doresc tare mult să pot învinge această boală care se pare că,,s-a îndrăgostit de mine,,, …. starea mea de sănătate se deteriorează de la o zii la alta… am fost informată că afară am șansa să pot trata acest cancer de sânge fără operație…. ea fiind neoperabilă….

Pt mine fiecare zi este o surpriză plăcută că încă mai trăiesc…. chiar dacă durerile prutenice îmi macină organismul clipă de clipă…îmi este foarte greu să scriu acest mesaj …. Nu am cerut nimic niciodată….am fost mereu o luptătoare și am muncit cât poate muncesc alții în 3 vieți…. presoanele care mă cunosc știu cel mai bine ce fel de persoană sunt…. încă odată vă mulțumesc din suflet pentru tot … pt gândurile bune și frumoase și pentru că sunt în rugăciunile voaste!!!🙏🙏🙏🙏 a fost mesajul distribuit de George Burcea.