George Burcea atac fără precedent la adresa fanilor: „Băi r****ț mici și frustrați, dacă aflu

Autor: T.S
Publicat: 01/05/2020 | 15:11
George Burcea atac fără precedent la adresa fanilor: „Băi r****ț mici și frustrați, dacă aflu

Între Andreea Bălan și George Burcea pare a se fi risipit orice urmă de reconciliere, chiar dacă mulți dintre admiratorii cuplului au sperat și speră, încă, într-o surprinzătoare împăcare.

Dar, se pare că nu toți cei care îl urmăresc pe actor sunt de partea lui. George a anunțat că are contul de Instagram suspendat timp de 48 de ore pentru conținut neadecvat.

Vedeta a fost raportat de mai multe ori în următoarea perioadă, iar acest fapt l-a enervat la maxim și le-a transmis fanilor un mesaj cât de poate de acid.

„Nu știu cine mă tot raportează pentru content/copyright. Băi rahați mici și frustrați, dacă aflu care e vă mănânc splina”, a transmis George Burcea în mediul online.

Andreea i-a dat „block”

Andreea Bălan a mărturisit la Antena Stars că motivul pentru care a ales să-l blocheze pe George Burcea pe contul de Instagram al fetițelor sale a fost acela că fostul ei soț avea postări nepotrivite.

De asemenea, vedeta a mai povestit că George Burcea o atacă fără să ia n calcul că ea este, mai presus de toate, mama fetițelor sale.

„Îmi pare foarte rău că fostul meu soț lovește în mine și că nu gândește de multe ori, și uită că sunt mama copiilor lui, și că trebuie să aibă o relație civilizată cu mine, de dragul copiilor.

Eu am încercat pe cât posibil să nu spun foarte multe lucruri și să nu dezvălui cu exactitate lucrurile urâte dintre noi, de dragul fetelor, dar se pare că el nu se poate abține”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars

 

Citește și...