George Burcea, distrus de durere după divorțul de Andreea Bălan: „Când simți că nu mai poți…”

Autor:
Publicat: 01/09/2020 | 08:44
George Burcea, distrus de durere după divorțul de Andreea Bălan: „Când simți că nu mai poți…”

Au trecut mai bine de 6 luni de când Andreea Bălan și George Burcea și-au asumat public faptul că divorțează. Acum, fiecare dintre cei doi merge pe drumul său, însă se pare că fostul soț al artistei nu a trecut prea ușor peste despărțire. 

Dacă Andreea Bălan postează deseori mesaje cu subînțeles pentru fostul său soț în care vorbește despre dezamăgire, durere, dar și despre puterea de a merge mai departe și de a lua totul de la capăt, George Burcea are și el seria lui de postări, însă sunt un pic diferite față de cele ale fostei sale soții.

Pe contul său de Instagram, George Burcea a postat o fotografie alb-negru cu el, dar și un mesaj subliminal.

„Când simti cã nu mai poti, mergi la teatru…❤️🎭
George revine la Tv incepând cu 8 Septembrie la @ferma.protv” este mesajuol postat pe rețeaua de socializare.

Cum este viața lui George Burcea, după despărțirea de Andreea Bălan

George Burcea a vorbit pentru prima dată despre viața lui personală, după despărțirea de Andreea Bălan. Actorul a mărturisit pentru unica.ro că în viața lui există mai multe femei, doar că nicidecum nu este vorba despre iubite sau pretendente.

Mai exact, Burcea a vorbit despre toate femeile pe care le iubește și cărora le poartă respect, printre care a menționat-o și pe fosta soție, Andreea Bălan.

”Da, există mai multe femei în viața mea cărora le datorez iubire, respect și protectie pentru tot restul vieții. O iubesc pe mama că m-a nascut și a avut grijă de mine, pe bunica pentru că m-a crescut și m-a învățat să fac enorm de multe lucruri care-mi prind bine acum și, bineînțeles, pe fosta soție căreia îi mulțumesc pentru cele două fetițe sănătoase și minunate pe care mi le-a oferit. Mai am două fetițe care vor deveni femei, iar rolul meu este acela de a încerca să le conduc pe un drum plin de dragoste și fericire. După cum vedeți, am multe femei în viața mea și sunt mândru de acest lucru”, a spus actorul.