George Burcea, mesaj controversat pe internet, după ce Tiberiu Argint şi-a asumat relaţia cu Andreea Bălan: „Iubire, pentru tine aş spune multe, dar…”

Publicat: 21/07/2020 | 17:40
George Burcea, mesaj controversat pe internet, după ce Tiberiu Argint şi-a asumat relaţia cu Andreea Bălan: „Iubire, pentru tine aş spune multe, dar…”

Actorul George Burcea a postat, în urmă cu puțin timp, o imagine pe contul său de Instagram prin care lasă de înțeles că este afectat emoțional de faptul că Andreea Bălan, fosta lui soție, are deja un nou iubit.

Reacția artistului vine după ce Tiberiu Argint a transmis un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce s-a aflat că el și Andreea Bălan formează un cuplu.

Citește și: Tiberiu Argint, primele cuvinte după ce s-a aflat că e noul iubit al Andreei Bălan: „Viața este mai frumoasă când…”

George apare într-un fotografie, ținând un pistol la tâmplă, cel mai probabil din recuzita unei piese la care repetă acum. O fană încearcă să îi ridice moralul, iar actorul a răspuns în stilul său caracteristic: „Iubire, pentru tine aş spune multe, dar nu mă lasă inima”

Mesajul cu subînțeles al lui George

Proaspătul iubit al artistei le-a dat tuturor de înțeles că este cum nu se poate mai fericit: „Viața este mai frumoasă atunci când râzi” a scris Tiberiu Argint, pe contul său de Instagram, în dreptul imaginii cu el, în care zâmbește larg.

Pe cine iubește actorul acum

Momentan, actorul nu a vorbit despre o nouă femeie în viața lui. Iar blondina cu care a fost surpins în ipostaze tandre este Denisa Nicolae Romanescu, o colegă de-ale actorului. Cel mai probabil, cei doi erau la repetiții. Denisa Nicolae este actriță de teatru și este căsătorită cu Liviu Romanescu, iar amândoi fac parte din generația tânără de actori ai României.

O scenă de la repetiții

În plin divorț, Andreea Bălan și-a găsit alinarea în brațele lui Tiberiu Argint. Cei doi formează un cuplu de aproximativ trei săptămâni, potrivit apropiaților. Tânărul este manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Nu rata: George Burcea, un nou mesaj acid în legătură cu relația fostei soții, Andreea Bălan, alături de Tiberiu Argint: “Eu, prost…”

Cei doi se vedeau pe ascuns în apartamentul fratelui prezentatoarei de la TVR, situat pe Șoseaua Nicolae Titulescu din Capitală. Acum, însă, și-au asumat relația și au petrecut un weekend de vis în Vama Veche.