George Burcea, mesaj emoționant pentru cea mai importantă femeie din viața lui! Fanii au fost surprinși

Publicat: 23/04/2020 | 18:50

George Burcea a transmis un mesaj emoționant pentru cea mai importantă femeie din viața lui! Mai mult, actorul i-a dedicat și o melodie minunată, iar fanii au fost surprinși. Fiind și ziua lui onomastică, a primit multe felicitări, iar pe una dintre ele a publicat-o pe o rețea de socializare.

Citește și: Petrișor Ruge, urare superbă pentru Andreea Bălan de ziua onomastică! Dansatorul a publicat imagini de colecție cu ei doi împreună

George Burcea, mesaj emoționant pentru mama sa

Printre cei care poartă numele Sfântului Gheorghe, celebrat astăzi, se numără și mama lui George Burcea! Actorul i-a făcut o urare emoționantă pe Instagram Stories, unde a urcat o poză de album cu aceasta și a scris mesajul: “La mulți ani, maman’! La mulți ani tuturor sărbătoriților”. El a selectat și melodia “Mama”, care aparține cântărețului Chris Brown. Versurile alese de artist sunt următoarele: “Mama întotdeauna a făcut lucrurile mărunte așa/Mama mereu va știi că o iubesc pentru asta/Pentru toate lucrurile pe care a obișnuit să le facă…/Mamă, îți dedic asta ție”.

Tot azi este și ziua onomastică a fostei partenere de viață a actorului, Andreea Bălan, iar unii dintre internauți consideră că urarea ar fi și pentru ea… Alții, însă, nu cred acest lucru. În această după-amiază, cântăreața a făcut publică o înregistrare în care îi felicită pe sărbătoriții acestei zile. În galeria foto a articolului, găsiți urarea făcută de actrița Oana Dragne pentru George Burcea. Artistului i-a plăcut atât de mult mesajul brunetei, încât l-a distribuit pe Instagram Stories.

Nu rata: George Burcea, nou mesaj tranșant după scandalul cu Andreea Bălan de Paște: “Pasărea pe limba ei piere”

Andreea Bălan și George Burcea au două fete împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Află și: Andreea Bălan îl face praf pe George Burcea în noua ei melodie! Ce mesaj subliminal apare în clipul piesei “Inimă de fier”

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.