George Clooney, despre Meghan Markle: “Este vânată și denigrată la fel ca prințesa Diana. Toți am văzut cum se sfârșește“

Publicat: 12/02/2019 | 15:01

Actorul american George Clooney spune că ducesa Meghan este vânată și denigrată în presă la fel ca regretata prințesă Diana și că istoria se repetă, potrivit people.com. George Clooney, care este prieten al cuplului format din ducesa Meghan și prințul Harry al Marii Britanii, a spus că un astfel de comportament este “iresponsabil” și “frustrant“.

Actorul în vârstă de 57 de ani a făcut aceste declarații în timpul unei conferințe de presă, organizată cu ocazia lansării miniseriei “Catch-22”, care reprezintă prima întoarcere a sa în televiziune după zece ani. “Vreau să spun, o vânează pe Meghan Markle peste tot, este vânată și denigrată“, a spus starul, care a participat alături de soția sa, avocata Amal Clooney, la nunta ducesei Meghan și a prințului Harry, care a avut loc anul trecut în mai.

Este o femeie însărcinată în șapte luni și este vânată și hărțuită la fel ca prințesa Diana, iar istoria acesteia se repetă“, a adăugat Clooney. “Toți am văzut cum se sfârșește. Nu vă pot spune cât de frustrant este să văd făcută publică o scrisoare din partea unei fiice către tatăl ei, cred că este iresponsabil“, a adăugat actorul.

Clooney s-a referit la faptul că, recent, Thomas Markle, tatăl ducesei, a făcut publică o scrisoare personală a acesteia, în care fosta actriță americană îi critica modul de a se purta.

Prințesa Diana, mama prințului Harry, a murit într-un accident de mașină, la Paris, în 1997.

George Clooney se întoarce pe micile ecrane cu o miniserie pe care o produce, o coregizează și în care joacă, “Catch-22”, care va fi difuzată pe Hulu. Unul dintre cei mai cunoscuţi actori americani la nivel mondial, George Clooney a câştigat două premii Oscar, unul pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru rolul din “Syriana”, şi un altul pentru cel mai bun film, ca producător al peliculei “Argo”.

Citește și...