George Clooney, dus de urgență la spital după ce a fost implicat într-un accident cu motocicleta

Publicat: 10/07/2018 | 12:55
George Clooney, dus de urgență la spital după ce a fost implicat într-un accident cu motocicleta

George Clooney “a fost rănit, după ce a fost implicat într-un accident rutier, produs în Sardinia, unde s-a izbit cu motocicleta de o mașină”, titrează jurnaliștii de la The Mirrror. El a fost spitalizat de urgență.

Citește și: George Clooney, sub papucul sotiei Amal! Actorul a facut sacrificii pentru a nu-si supara partenera. La ce a fost obligat sa renunte

George Clooney, implicat într-un accident cu motocicleta

În vârstă de 57 de ani, George Clooney a fost dus de urgență astăzi, 10 iulie, după ce a fost victima unui ccident cu motocicleta. Incidentul a avut loc lângă Costa Corallina, în provincia italiană Olbia, potrivit presei locale, citată de miamiherald.com. Reprezentanții poliției și cei ai spitalului au refuzat să ofere informații.

Cotidianul italian mai informează că actorul mergea la niște filmări când motocicleta sa a fost lovită de o mașină. Șoferul automobilului i-a acordat primul ajutor actorului, până la sosirea unei ambulanțe.

Actorul a fost examinat de medici, care au constatat că acesta a suferit un traumatism ușor la bazin și că are mai multe contuzii la un genunchi și un braț. Soția actorului, avocata Amal Clooney, i s-a alăturat acestuia la spital.

Citește și: Amal Clooney a atras toate privirile la nunta regală! Cum s-a îmbrăcat

Clooney, care deține o casă lângă lacul Como din Italia, a fost deja externat.

Nominalizat de opt ori la premiile Academiei de film americane, unul dintre cei mai cunoscuţi actori americani la nivel mondial, George Clooney a câştigat două premii Oscar, unul pentru cel mai bun rol secundar, cel din „Syriana”, şi un altul pentru cel mai bun lungmetraj, ca producător al peliculei „Argo”.

Citește și...