George Miron declarații războinice pentru foștii coechipieri cărora le-a fost lider: „Trebuie neapărat să obţinem trei puncte, să punem presiune de la început!”

Autor: Cristian P
Publicat: 29/02/2020 | 11:23
George Miron declarații războinice pentru foștii coechipieri cărora le-a fost lider: „Trebuie neapărat să obţinem trei puncte, să punem presiune de la început!”

George Miron, care a terminat cu FCSB sezonul regular după FC Botoșani în clasament, a debutat cu gol la „roș-albaștri” runda din ultima etapă a sezonului regular în remiza de pe „Național Arena”, scor 1-1.

Miron susține că pentru ca FCSB să plece cu toate cele trei puncte de la Botoșani trebuie să facă presiune din primul până în ultimul minut.

„Jucăm cu o echipă foarte bună, cred eu că este un  avantaj pentru noi deoarece jucăm cu o echipă care joacă deschis şi ne avantajează pentru că noi avem probleme doar cu echipele care se închid şi joacă pe două linii. Perioada mea de 4 ani jumătate la Botoşani s-a încheiat, acum sunt jucătorul celor de la FCSB, trebuie să mă gândesc doar la acest club şi să le ofer informaţii pe care le ştiu eu să obţinem 3 puncte. Cei de la Botoşani, de când a început campionatul, cu orice adversar joacă, o fac la fel, ofensiv şi nu cred că este vreun secret. Este un meci decisiv pentru că dacă vrem să luptăm în continuare pentru campionat trebuie neapărat să obţinem 3 puncte. Trebuie să facem presiune din primul până în ultimul minut ca să reuşim să câştigăm 3 puncte”, a declarat fostul căpitan al FC Botoșani.

Referindu-se la duelul din Moldova, tehnicianul FCSB, Bogdan Argeș vintilă, a declarat la conferința de presă că nu concepe ca elevii săi să nu plece cu toate punctele puse în joc din acest meci considerând că echipa sa este superioară din toate punctele de vedere trupei pregătite de Marius Croitoru.

„Play-off-ul este efectiv un alt campionat, care îţi mai dă o şansă. Consider că e un nou început, simt că jucătorii sunt conectaţi la acest play-off şi mă bucur foarte mult că şi-au dat seama de lucrurile pe care nu le-au făcut cum trebuie până acum: atitudine, determinare. Am încredere că vor face un joc bun mâine seară. Urmează opt zile cu trei jocuri foarte importante şi sunt convins că vom reuşi să trecem cu bine de aceste trei jocuri. Important e să stăm concentraţi şi pregătiţi pentru orice. Trebuie să fim realişti şi să muncim. Orice adversar din play-off e dificil, pentru că toţi au demonstrat că merită să fie în primele şase”, a declarat Bogdan Argeș Vintilă.

Partida FC Botoșani- FCSB va avea loc astăzi de la ora 20:30, duelul urmând a fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Citește și...