Gest eroic făcut de un român! A salvat un polițist în Italia, riscându-și viața

Publicat: 01/11/2018 | 19:25
Gest eroic făcut de un român! A salvat un polițist în Italia, riscându-și viața

Un român a dat dovadă de mare curaj, atunci când a salvat un polițist italian. Omul legii a fost apărat de o lovitură de către român, care a ajuns apoi la spital. Totul s-a petrecut la Lecce.

Italienii i-au trimis mesaje de respect, iar Consiliul Local i-a prezentat mulțumiri publice, anunță observator.tv. El a intervenit exact când un nigerian ridicase un bolovan de dimensiuni considerabile pentru a-l lovi în cap pe polițistul care se aplecase să ridice documentele aruncate de nigerian. (CITEȘTE ȘI: IOAN NICULAE, PATRONUL INTERAGRO ȘI AL ASTREI, A FOST CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE CU EXECUTARE!)

Românul a apucat să se arunce asupra nigerianului, ferind polițistul, însă a fost lovit el în cap cu piatra, precizează raportul polițiștilor. De asemenea, agenții estimează că greutatea bolovanului, care provenea de la o bucată de bordură, ar fi avut o greutate de aproximativ 3 kilograme, suficientă pentru a cauza o lovitură mortală.

Nigerianul, Cristopher Okosun, un tânăr de 24 de ani, a fost arestat

Consiliul local din Lecce s-a întrunit după eveniment, ca să condamne lipsa de personal din rândul polițiștilor feroviari, precizând că „de această dată un român i-a salvat viața, însă data viitoare s-ar putea să nu mai fie niciun român care să facă acest gest”. (CITEȘTE ȘI: ”RĂPITORUL” LUI SALAM A RUPT TĂCEREA: ”L-AM LUAT PE FLORIN LA HOTEL CA SĂ…”)

Presa italiană precizează că leziunile suferite de român au fost profunde, necesitând o intervenție și tratament medical.